Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Maçtaki gol perdesini ev sahibi ekip açtı. 17’de Mohamed Ali Yacoubi takımını öne geçirdi: 1-0. 27’de Fenerbahçe eşitlik golünü Sow ile buldu: 1-1. 32’de tekrar sahneye çıkan Sow, attığı rövaşata golüyle karşılaşmada kendisinin ve Fenerbahçe’nin 2. sayısını kaydetti: 1-2. Senegalli oyuncu, 45+3’te ilk yarının skorunu belirleyen golü attı: 1-3.

İkinci yarıda sarı lacivertliler Aatif Chahechouhe ile maçtaki farkı 3’e çıkardı: 1-4. 72’de Çaykur Rizespor’da Oğulcan Çağlayan kırmızı kart gördü. Maçta son sözü 90’da İsmail Köybaşı  söyledi: 1-5. Başka gol sesi çıkmadı. Fenerbahçe mücadeleyi 5-1 kazandı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de puanını 24’e yükselterek galibiyet serisini 5 maça çıkarttı ve zirve takibine devam etti. Rizespor 10 puanla 16. sıradaki yerinde kaldı. Advocaat’ın öğrencileri bir sonraki hafta Kadıköy’de derbide Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Hikmet Karaman’ın ekibi ise, deplasmanda Bursaspor ile kozlarını paylaşacak.