Abdullah ASLANTÜRK

Grup 1963 Dernek Başkanı Muhammet Kandemir Bursaspor’un gidişatını değerlendirdi. Son zamanlarda sürekli mağlubiyet alan yeşil beyazlılar yönetimin yetersiz kalmasından dolayı olduğunu ve bu yönetimin bir an önce değişmesi gerektiğini söyledi. Yönetime aday olan kişilerinde siyasetten uzak durup taraftar ile iç içe olmasına önem ile vurguladı. Gerçekten Bursaspor için başkan olacak adayları da sonuna kadar maddi manevi destekleyeceğini dile getirdi.

YETERSİZLİKLERİ ORTADA…

Texas gibi taraftarın dünyada eşi benzeri olmadığını söylen Kandemir; “Bursaspor’umuz da yönetim değişikliği gerekiyor. Yönetimin değişmesi yetmediği gibi yönetime gelen kişi, Bursaspor’u siyasetten uzak taraftar ile bir bütün halde çalışacak adaya da destek vermek asli görevimizdir.  Mevcut yönetimi kötülemeyi uygun görmüyorum. Kulübümüze hizmet için geldiler ama yetersizlikleri ortadadır. Bu sebeple bırakmaları Bursaspor’umuza faydalı olacağına kendileri de inanmalıdır. Şayet yönetimin istifası söz konusu olursa kongre sürecinde başkanlık için aday olacak kişileri iyi tanıyıp anlayıp ona göre doğru kişinin destekçisi olacağız” dedi.

Taraftarı yok saymak doğru değil !

Adayların en çok dikkat emesi gereken hususlardan bahseden Kandemir; ”Taraftar ile takımı artık 2010 sezonunda ki gibi bütünleşmesini sağlamasıdır. Örnek vermek gerekirse Ankara’da ki Ziraat Türkiye Kupası finalini hatırlatırım. 4-0 mağlupken Bursaspor’umuzu sevgiyle destekleyen bir taraftarı yok saymak doğru değildir. Yeşil beyaz taraftar kitlesi dünyanın hiçbir yerinde mevcut değildir. Aday olacak kişilere şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.