Fatih AKKUŞ

Birileri yönetime karşı,

diğerleri yönetime karşı olanlara karşı.

Ancak kaybeden hep Bursaspor oldu.

Sırf başkan kötü diye bırakalım da bu takım kaderine mi boyun eğsin. Arkadaşlar şimdi değilse ne zaman? Kulübün acilen paraya ihtiyacı var. Biz Yemen, Suriye, Irak her yere yardım ettik bir Bursaspor için bir şeyler yapmadık. Yemen yardım kampanyasından sonra bir de Bursaspor için elimizi taşın altına koysak. Hali vakti yerinde olanlar 1.000 ve aşağısı olmak üzere kulübün bir açığını kapasak bence tam yerinde olur.

İYİ Kİ BURSASPOR'U TERCİH ETTİM

Milli takımlar kampına davet edilen Aytaç Kara yaptığı açıklamada “Milli Takıma gelmek benim için büyük bir gurur ve onur. Bu bayrağı temsil etmek her futbolcunun hayali ve onurlu bir görev. İnşallah üstüne koyarak burada kalıcı olurum” dedi. Transfer döneminde Bursaspor‘u tercih etmesinin sebebi hakkında da görüş belirten Aytaç Kara, “Bursaspor’u tercih etmemin sebebi Türkiye’nin beşinci şampiyon kulübü ve çok büyük bir camia olması. Bursaspor’u tercih etmekten dolayı her zaman mutlu ve gururlu oldum” dedi.

BAŞKAN YİNE ELİNİ CEBİNE ATTI

Bursaspor’da mali kriz devam ediyor. Yöneticilerin projelerle uğraşarak para kazandırmaya çalıştığı bu günlerde Derebahçe’de ki araziyi bir türlü elden çıkaramayınca başkan gelen icrayı cebinden para vererek durdurdu. Geçtiğimiz gün icra memurlarının kulübe gelmesiyle Başkan: “Rezillik olacak ne gerekiyorsa ben öderim” diyerek 250.000 TL cebinden para vererek durumu ört pas etti. Peki ne olacak bu durum? Kime gidilse “Bu araziyi al” gelen cevap vahim; “Ben şimdi bu araziye ihtiyacım var ancak alamam. Yarın öbür gün bu araziyi peşkeş çektiniz diyerek üzerime gelirler”

Aslında Bursaspor işte bundan kaybediyor. İnsanlar sonra ne olacak kısmını düşünerek hareket ediyor.

DEVRE ARASI ADANA YOLLARI

Samet Aybaba’nın devre arasında kamp merkezleri arasına Antalya’dan sonra Adana’yı da eklemesi “Acaba kamp Adana’da mı olacak?” sorusunu akıllara getiriyor. Bilindiği gibi Aybaba sezon hazırlık kampını bir anda Afyon’a alıp herkesi şaşırtmıştı. Şimdide durum aslında bu şekilde gözüküyor. Öte yandan ise Aybaba takıma en az 3 takviyenin şart olduğunu söyleyerek bitirici ve kaliteli 3 isim belirlediklerini ve bunları kadroya dahil etmeleri durumunda daha rahat maç kazanabileceklerini ifade etti.

BEYAZIT'TA SEFERBERLİK VAR

Amatör spor kulüpleri içerisinde belki de en farklı amaçla kurulan takım Beyazıt Gençlik Spor Kulübü. Valiliğin bile “Siz bu takımı kurun” dediği semtte artık her şey onur mücadelesine dönüştü. Bir grup idealist yönetici ve 200’e yakın sporcuyla yoluna devam eden Beyazıt’ta yardım kampanyası düzenleniyor. Özellikle kulübün bir servis aracına ihtiyacı olması ve Yıldırım Belediyesi'nden bu konuda destek alınamaması futbolcuların da önünü tıkıyor. Bu nedenle para toplayıp hem sporcuların eksik malzemelerini almak, hem de bir servis aracını kulübe kazandırmak için seferberlik ilan edildi. Semtte bütün esnaflar çok, az demeden takıma katkıda bulunuyor. Öte yandan malzeme konusunda destek veren Nilüfer Belediyesi de eşofman yardımı yapacak. Önümüzde ki günlerde futbolculara kış aylarında antrenmanlarda giymesi için yapılacak destekle en azından yöneticilerin bir yükü azalmış olacak. '#BirSemtinOnurMücadelesi' başlığıyla sosyal medyada da sesini duyurmaya çalışan yetkililer destek bekliyor.