Karşılaşma Türkiye saatiyle 20.00'de Mikheil Meskhi Stadı'nda oynanacak. İlk maçta golsüz berabere kalarak, avantajını rakibine kaptıran Bursaspor, bu maçta en kötü ihtimal gollü berabere kalıp, bir üst tura çıkmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip 31 Avrupa maçında 10 galibiyet ve 14 yenilgi alırken, 7 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 41 gol göndermeyi başaran timsah, kalesinde ise 50 gol gördü.

DÜDÜK MUSAİL’DE
Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. Ön Eleme Turu rövanşında Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere ile oynayacağı maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomasz Musial yönetecek. Musial'in yardımcılıklarını ise Radoslaw Siejka ve Sebastian Mucha yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Pawel Raczkowski olacak.

GOLLÜ BERABERLİK YETİYOR
Bursaspor’un oynayacağı kritik maçta alacağı skor büyük önem taşıyor. Karşılaşmanın 0-0'lık sonuçla uzayacağı, sonrasında ise penaltılara gideceği mücadelede gollü beraberlik ve her türlü galibiyet yeşil-beyazlıların tur atlaması için yeterli olacak.

SAKATLAR BURSA’DA KALDI
Öte yandan Bursaspor’da, sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti alternatif futbolculara yöneltti. Sakatlığı sebebiyle geçen maçta forma giyemeyen Emre Taşdemir, Serdar Aziz, Onurcan Piri, Fernandao ve Belluschi bu akşam forma giyemeyecekler.

 

MUHTEMEL 11

Harun

Şener

Civelli

İbrahim

Aziz

Volkan

Traore

Ozan

(Şamil)

Bekir

Ferhat

Enes

Bölükbaşı tura inanıyor

Kafile Başkan Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, basın mensupları ve taraftarlardan oluştu. Başkan Bölükbaşı, yolculuk öncesi havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu: ”Bizi zor maç bekliyor. Ama inanıyorum ki, turu geçen Bursaspor olacak. İlk maçta rakibimiz defans futbolunu tercih etti. Ancak kendi sahasında açık oynayacağını düşünüyoruz, bu da bize avantaj sağlayacağına inanıyorum” dedi.