Süper Lig´in 21. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor´da, 5 oyuncu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın deplasmanda Başkent ekibi Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu´nda saat 13.30´da başlayacak olan müsabakayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

BURSASPOR´DA 5 EKSİK

Konuk ekip Bursaspor´da Gençlebirliği maçı öncesi 5 eksik oyuncu bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Medipol Başakşehir maçında gördükleri kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Tomas Necid ve Sercan Yıldırım´ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Jorquera ve Emre Taşdemir de Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ SARI ALARM

Bursaspor´da Gençlerbirliği karşılaşması öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Erdem Özgenç, Balazs Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Miroslav Stoch, Şamil Çinaz ve Ricardo Faty Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelede görev almaları ve sarı kart görmeleri halinde ligin 22. haftasında Bursa´da oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında cezalı duruma düşecek. Öte yandan Bursaspor´un sezon başında Fenerbahçe´den kiraladığı Miroslav Stoch, sözleşmesinde yazan madde gereği ligin ilk yarısında İstanbul´da oynanan karşılaşmada olduğu gibi Timsah Arena´da oynanacak mücadelede de forma giyemeyecek.