Osman GÜRÇAY

Biz Bursa'dan gitsek bile Bursaspor bizim ruhumuzu öylesine tam saha markaja almış ki; bayram, seyran, uzak, yakın dinlemiyor her yerde bizimle birlikte oluyor... 

Bodrum Gümbet'te gezerken yemyeşil bir huzur kapladı ortalığı ve ikisi yeni sezon formalarını giymiş dört kardeşimle karşılaştık... Mesut Aydın, Savaş Yüksel, İbrahim Gereç ve 'Barzo her yerde' dedin mi tanımayanı olmayan arkadaşlarla ayaküstü sohbet ettik. 

Bursasporlu olmanın gururu ile bir tatil beldesinde o formayı ve armayı sırtlamışlar geziyorlardı ama yüzlerindeki 'Ulan biz bu hale düşecek takım mıyız?' hüznünü saklayamıyorlardı.

İlk sözleri 'Abi tahta açıldı mı?' oldu. Açılmadı anlamında kafamı salladım. ‘Açıldı deseler ne olacak ki’ diye konuştuk. ‘Yumurta kapıya geldi ve hafta sonu Karagümrük'teyiz’ dedik.

BAKKAL’A DA 1 BUÇUK YOĞURTLU

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.

Hem her gün yeni bir bela ile karşılaşmak o kadar sıradanlaştı ki; Mesut Aydın, “Bakkal'a da bir buçuk yoğurtlu borcumuz varmış” dedi.

Bu Ali Ay ve tayfası kime para ödediklerini söyleseler daha kolay olacak ve hesaplar daha kontrol edilecek galiba...

Adamlar, Parlakay'ın üzerinden indirdikleri arazilerin tapularından başka kimseye para ödememişler ama borcu katlamışlar. 

Taraftar sıkıntıları iyi biliyor, her şeyin farkındalar ve bu senenin çoook zor geçeceğini söylüyorlar.

“Abi bizim arabanın yanında bir fotoğraf alalım” dediklerinde, “olur” dedim ama arabayı görünce sevdanın bu kadar güzel haykıranına çok az tanık olmuştum.

Her yerinden Bursaspor aşkı fışkıran otomobili görünce duygulandım ve “size helal olsun” diyebildim.