Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig`in 11. hafta açılış müsabakasında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. 10 haftası geride kalan ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 15 puanla 5. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. İstanbul Başakşehir ise 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 14 puan toplayarak, kendisine 9. sırada yer buldu.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İLE 15. RANDEVU
Bursaspor, yarın oynayacağı müsabakayla İstanbul Başakşehir ile ligde 15. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar bu zamana kadar oynanan 14 maçta rakibine 6 kez üstünlük kurarken, 4 maçta ise mağlup oldu. İki takım arasında oynanan 4 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bu maçlarda timsah rakip fileleri 23 kez havalandırırken, kalesinde 14 gol gördü.

BURSASPOR`DA 3 EKSİK
Öte yandan zorlu karşılaşma öncesinde Bursaspor`da 3 sakat futbolcu buluyor. Genç futbolcu Ethem, Yasin ve Traore zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

DÜDÜK YILDIRIM`DA
Bursaspor`un yarınki zorlu müsabakasını Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım`ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mesut Çarık olacak.

MUHTEMEL 11
Yeşil-beyazlıların yarınki mücadeleye şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniliyor:
"Harun, Şener, Civelli, Serdar, Aziz, Volkan, Ozan, Belluschi, Josue, Bakambu, Fernandao."