Ufuk IRGAŞ

Merinos Kültür Park karşısında geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Bin Bir Gece Efsane Night Clup İşletmecisi Enes Çelik, sanatçı ve eğlence sevenlere "Beş yıldızlı otel konforundaki eğlence merkezimize Bursalıları bekliyoruz" şeklinde çağrıda bulunuyor. Sessiz sedasız açılışı gerçekleştirilen Bin Bir Gece Efsane Night Clup eğlence mekânı, çalışanları, sanatçısı ve konsepti ile diğerlerine fark attığını da belirten Çelik, “Müşteri velinimetimizdir”  diyerek, o yüzden isimli sanatçıları hayranlarıyla buluşturacaklarını da sözlerine ekledi. Değişimli olarak Yeşim, Berfin, Tutku ile Eda'nın sabahın erken saatlerine kadar sahne aldığı mekânda güler yüzlü ve deneyimli garsonlar hizmet veriyor.  

YÜZÜMÜN AKIYLA ÇIKACAĞIM
İşletme müdürü Enes Çelik yaptığı açıklamada, "Daha önce Efsane adı altında faaliyetlerde bulunan mekanımızı yaklaşık bir ay önce devir aldık. İşimize isim değişikliği ve besmele ile başladık. Müşterisi, garsonu ve olmazsa olmaz sanatçılarla Kullanım alanı Bursa'nın en büyük mekânını ayakta tutabilmek ve diğer müesseselerle yarış yapabilmek her babayiğit'in harcı değildir. Hele hele benim gibi ilk kez böyle bir işe girişmiş ve acemiysen ilk günlerde bayağı zorlanacaksın. Bir Artvinli olarak zoru başarmak bizim mayamızda vardır. Bu yüzden kılı kırk yarıp, ince eleyip sık dokuyarak bu işin üstesinden de geleceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

FARK YARATACAĞIZ
Çelik, “Sessiz sedasız sanatçı, müziksever ve eğlence sevenlerin hizmetine açtığımız mekanımızın açılış haberini ilk agazete yapacak. Öncelikli olarak ekibinize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Gördüğünüz gibi mekanı, Çalışanı ve sanatçılarıyla beş yıldızlı otel konforundaki fark yaratan müessesemizin adını Bursalılara ilk siz duyuracaksınız. Ben İnegöl de çıkan yerel bir gazeteden ayrılarak bu işe başladım. İlk kez eğlence sektörüne hizmet verecek biri olarak Allahın izniyle bu işimden de yüzümün akıyla çıkacağım” diye konuştu.

Bursa’nın fethi coşkuyla kutlandı Bursa’nın fethi coşkuyla kutlandı