Toplantıya, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Sevil Şevik, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Nilüfer Kadın Kolları Başkanı Ecem Yıldırım’ın yanı sıra ilçe kadın kolları yöneticileri ve kadın kolları mahalle başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Gözgeç, “Partimizin Kadın Kolları, gerçekten çok güçlü bir teşkilat, 4 Milyonu aşan üyesi bulunuyor. Dünyanın hiçbir yerinde böylesine bir teşkilatlanma yok. Bizim sandık kurullarımızda kadınlarımız var, mahallelerde kadın başkanlarımız var, ilçe kadın kollarımız var, başka partilerin genel kurullarında bu kadar katılım olmuyor. Her birinize, ülkemizin geleceği için sarf ettiğiniz emek ve gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

“Ülkemiz için, Bursa’mız için, çocuklarımız için, geleceğimiz için canla başla çalışıyoruz” diyen Emine Yavuz Gözgeç, “Her birimiz her şeyden önce birer anneyiz. Anne olmak da çocuklarımızın geleceğini düşündürmeyi gerektiriyor. Çocuğumuzun geleceğini düşünürken de vatanı düşünmek gerekiyor. Çünkü eğer vatan varsa, üzerinde yaşanan bir toprak varsa, çocuğumuzun geleceğini düşünebiliriz. Vatan yoksa, diğer bütün sorunlar önemini yitiriyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin zorlu bir coğrafyada olduğuna işaret eden Milletvekili Gözgeç, “Bir yandan terörle mücadele ediyoruz, bir yandan ülkemize yönelik ekonomik saldırılarla mücadele ediyoruz, diğer yandan kendi ayaklarımızın üzerinde durmak için yerli ve milli teknolojiyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Kendi silahımızı kendimiz yapalım, kendi insansız hava aracımızı yapalım istiyoruz. Bizim güçlü olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Teşkilat üyelerine hangi görevde olursalar olsunlar görevlerini en iyi şekilde yapmaları tavsiyesinde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Her mahalle başkanı aslında Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o mahalledeki temsilcisi. Hangi görevi ifa ediyorsak o görevi en iyi şekilde getirmekle yükümlüyüz. Bu bizim sorumluluğumuz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Kongre sürecine de değinen Gözgeç,kongrelerin AK Parti Teşkilatı için adeta bir bayram günü olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olması gerektiğini sözlerine ekledi.