Timsahlar soğuk havada da devam ediyor Timsahlar soğuk havada da devam ediyor

İki kadim şehrin buluşmasına ve değerlerini paylaşmasına verdikleri destekle öne çıkan dernek, Bursaspor’u da zor günlerinde yalnız bırakmadı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenen "Yeniden Büyük Bursaspor Kampanyası"na 100 formayla 10 Bin TL destek olan Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu, "Sonuna kadar Bursaspor'un yanındayız" dedi.   

Bursa Gaziantepliler Derneği, BTSO öncülüğünde başlatılan kampanyaya forma desteği verdi. Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu, yaptığı açıklamada, "BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay öncülüğünde gerçekleşen çağrıya duyarsız kalmadık. Yeniden Büyük Bursaspor özlemi ve sevdasıyla, Bursa'da yaşayan Gaziantepliler olarak takımımızın yanındayız. Bizler Gaziantep'te doğduk ama doyduğumuz yer Bursa'dır. Bursa Gaziantepliler Derneği olarak, üyelerimizle birlikte başta sanayicimiz Erkut Dikici olmak üzere yardım kampanyasına destek amacıyla 10 Bin TL değerinde 100 formayla katılıyoruz" dedi.   

Bursaspor'a yardım kampanyasına diğer hemşeri derneklerinin de doydukları kentin takımına destek olacağına inanmak istiyorum.