Gökhan GÜNDOĞDU

Muş İl-Der’in Çınarönü Spor Kompleksinde Raşit Zozik adına düzenlendiği halı saha futbol turnuvasında centilmence mücadelelerini sürdüren Taşköprü futbol takımı başkanı Davut Taşköprü, yaşadığımız zorlu sakatlıklara rağmen kısa sürede toparlanıp turnuvada iddialarını sürdürüp şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Bu yıl 8.’si düzenlenen ve 24 takımın 8’erli üç grupta mücadelenin gerçekleştirildiği Raşit Zozik Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ikinci haftasında beş sakatlık yaşamasına rağmen Taşköprü futbol takımı başkanı Davut Taşköprü ve teknik direktör Mahir Taşköprü ile yaptığımız söyleşide turnuvada iddialı olduklarını ve kardeşçe geçen bu turnuvada başarılı olacaklarına dair inançlarının tam olduğunu söylediler. 

Bursaspor Kulübü: “Bursaspor siyaset üstü bir kuruluştur” Bursaspor Kulübü: “Bursaspor siyaset üstü bir kuruluştur”

TALİHSİZ SAKATLIKLARA RAĞMEN
Başkan Davut Taşköprü şöyle devam etti: “Bizim yaşadığımız talihsiz sakatlıklara rağmen biz kendimizi çok daha inançlı ve kararlı görüyoruz.  Yaşanılan zorlu sakatlıkların iddiamızdan hiçbir ödün vermediğini her maça final maçı gibi çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı belirtmek isterim. Bu turnuva sadece futboldan ibaret değil bütün takımlar kardeşçesine ortak bir bilinçle hareket ediyor. Bu bilinç tabii ki Muş’umuzun güzelliklerini bu turnuvada göstermek bizim birinci gayemizdir.  Ayrıca bütün Muşlu hemşehrilerimizle her hafta bu turnuva sebebiyle bir araya gelmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Bu vesileyle bu turnuvanın düzenlenmesi için bütün imkânlarını kullanarak bu turnuvaya öncü olan Muş-İl Der' e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Özellikle turnuvaya Raşit Zozik adının verilmesi bizi mutlu etti Raşit Zozik'e de her maç için verdiği desteklerden şahsım adına teşekkür ediyorum.” 

ŞÖLEN YERİ GİBİ
Birbirinde heyecanlı ve zevkli müsabakaların yapıldığı ve profesyonel takımları geride bırakacak maçlara sahne olan turnuvanın 5. Haftasında da geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız şölenleri andıran renkli görüntüler yaşanmaya devam etti. Taşköprü futbol takımı yöneticisi Selim Taşköprü, Taşköprü ailesi olarak turnuvaya katılmaktan mutluluk duyduklarını her hafta burada oldukça güzel zaman geçirdiklerini dile getirdi ve ekledi: “Gençlerimizin de turnuvaya bu denli destek verip ilgilenmeleri bizim için önemli olup ayrıca bir gurur kaynağı olmuştur. Turnuvaya destek veren Muş-İl Der Başkanı M. Veysi Tutku başta olmak üzere turnuva takımlarından Ulus gençlik ve Yiğitçe İnşaat takımları başta olmak üzere bütün takım ve maçları yöneten, hakemlere ve en önemlisi desteğini bizden her maç esirgemeyen daima yanımızda olan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi buradan iletmek isterim.”