Özlem ATAÇ

Bursa’da Ogansia 1001 nokta proje kapsamında, Ogansia sağlık ürünlerinin satışa sunulacağı, Ogansia Satış Noktası ve Black Kafe Fethiye Mahallesi Yüksek İhtisas Hastanesi acil giriş kapısı karşısında açıldı. İlknur Han ve Erkal Gençer tarafından açılan Ogansia Satış Noktası ve Black Kafe açılışına yoğun katılım gerçekleştirildi. Ogansia firması ile ilgili bilgilendirmeler yapan İlknur Han, “Networkmarketing ve klasik ticaretin harmanlandığı satış noktamızda aynı zamanda kafe hizmetimiz ile Bursa halkına hizmet vereceğiz” dedi.

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

DÜNYA ÜZERİNDE 23 ÜLKEDE

Ogansia’nın günlük ihtiyaçlara yönelik, kişiye sağlık ve bedensel dayanıklılık kazandıracak ürün skalası ile dünya üzerinde 23 ülkeye ulaştığını belirten Han, “Biz tamamen doğal ürünlerin yasal olarak tüm gerekli belge ve sertifikalarla son kullanıcıya ulaştırıldığı bir oluşumuz. Zayıflama ürünlerimiz, sıcak ya da soğuk içeceklerimiz, kişisel bakım ve gıda takviyelerimiz olmak üzere 4 ana başlıkta toplam 31 ürün yelpazesinde kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz. Ortaya çıkış amacımız, sağlık ve kaliteli yaşamı son kullanıcıya ulaştırmak olan Ogansia’nın üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ve seminerlerle her geçen gün daha fazla sayıda ilgiliye ulaşmaktır” değerlendirmesinde bulundu.

MİMARI BURSALI GİRİŞİMCİ

Ogansia’nın 2015 yılında Bursalı girişimci Yunus Emre Ogan tarafından açıldığını belirten Han, “Girişimci Yunus Emre Ogan, açtığı firma Ogansia’yla paydaşlarına 11 dalda kazanç sağlama ve istihdam fikri ile yola çıkmıştır. Başta Türkiye olmak üzere, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, Yunanistan gibi toplam 23 dünya ülkesinde, kullanıcıları tarafından her geçen gün bir üst basamağa çıkartılan bir kaliteye sahiptir. Kalite oluşumu, ürünlerin içeriği ve pazarlama ekibinin çabalarının birleşimi ile oluşan bir olgudur. Ogansia, birleşik kelime bütünü olarak “ogan” ve “sia” ulu topluluk şeklinde anlam bulur. Ogansia kurucusu Ogan, bağlaşık pazarlama hedefi ile sağlıklı ve kaliteli ürünü son kullanıcıya ulaştırmayı ilke edinmiştir. Liderlik, plan ve hedeflerini, para kazanmak ile birleştirebilen her bireye açık bir şekilde, birlikte kazanma fırsatı sunan Ogansia, takım arkadaşlarını aramaktadır” ifadelerini kullandı.

ÜRETİM FABRİKASI DA BURSA’DA

Üretimin Bursa’da yapıldığını belirten Han, “Tamamı doğal ve orijinal etken maddelerin kullanılması ile oluşturulan Ogansia zayıflama ürünleri, sıcak ya da soğuk içecekler, kişisel bakım ve gıda takviyeleri ürünleri, tüketiciye direk ulaştırılmak için yola çıkarılmaktadır. Amacından asla şaşmayan Ogansia, doğal ve sağlıklı olanı sizlere ulaştırmayı ilke edinmiştir. Ogansia üretim fabrikası, son teknolojik gelişmeleri takip eden, profesyonel üretici ve kontrol kadrosuyla hizmet vermektedir. Piyasadaki ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan firma, güncel trendleri yakından takip etmektedir. Kullanıcılardan ya da distribütörlerden gelen tavsiye ve önerileri dikkate alarak sistemlerine dahil etmekte, olumsuz eleştirileri ise lider kadrosuyla paylaşarak çözüme ulaştırıcı planlarını tatbik etmektedir” diye konuştu.

SATIŞ NOKTASINDA NELER VAR?

Han, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Ogansia dünya genelinde 500 kafe projesi kapsamında Ankara, Bursa, Bolu ve Konya’da kafeleri hayata geçirmiş olup, önümüzdeki günlerde diğer kafelerin açılışı hızla devam etmektedir. Satış noktamızda Reishi Mantarı takviyeli içecek serisi, Reishi Mantarı hammaddeli gıda takviyesi serisi, Özel hammaddeye sahip gıda takviye serisi, Reishi Mantarı takviyeli dermokozmetik serisi, Moringa özlü doğal kişisel bakım serisi, Moringa özlü doğal deterjan serisi ve Doğal direkt olarak cilde sıkılabilen parfüm serisi bulunmaktadır. Satış noktamız aynı zamanda Yeni Nesil Ticaret Modeli üzerine halkımıza ücretsiz eğitim vererek, hem sağlık, hem varlık anlamında bu ürünleri hayatımıza alıp kullanıp, tavsiye ederek gelir elde edebileceğimiz imkanlar sunacak.”