Ufuk IRGAŞ

Bu yıl 108. kuruluş yılı kutlamasını gerçekleştirecek olan Türk Ocakları Bursa şubesi bayramın üçüncü gününde Setbaşı’ndaki  dernek lokalinde  bayramlaşma programı düzenledi. Türk Ocakları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Selçuk Kırlı'nın katılamadığı ancak mesajla katılımcıların bayramını kutladığı programa, yönetim kurulu üyesi Hamit Saraç ev sahipliği yaptı. Yönetim kurulunun da hazır bulunduğu bayramlaşmaya, MHP Bursa eski Milletvekili Orhan Şen, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Gedik, Irak Türkmenleri Dernek Başkanı İsam Abdulkadir ile çok sayıda ülkücü katıldı.

BİRLİK BERABERLİK 
MESAJLARI VERİLDİ

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Türk Ocakları Bursa şubesinin geleneksel bayramlaşmasında Bursa ve ülke meseleleri masaya yatırılıp birlik ve beraberlik çağrısında bulunuldu. Siyasetin konuşulmadığı buluşmada ülkemizin zor bir dönemden geçtiği hatırlatıldı ancak şu anda ülkemizde ekonomi, hayat pahalılığı, enflasyon ve işsizlik gibi sorunların yaşandığını, bunun da devlet ve milletin el ele verip aşılacağı ifade edildi. 

SARAÇ'TAN TEŞEKKÜR

Davetlilere pilav ikramında bulunulduğu, Bursa Türk Ocakları Bursa şubesinin geleneksel bayramlaşmasına ev sahipliği yapan yönetim kurulu üyesi Hamit Saraç buluşmada yaptığı konuşmada, "Milletvekilim, çeşitli kuruluş ve kurumların müdürleri. çeşitli şehirlerden gelerek bayramlaşmamıza katılan gönüldaşlarım, ülke sevdalısı dava arkadaşlarım bir bayramlaşma programın da daha bizleri  buluşturan Allah’ımıza  hamd ediyor ve hepinize hoş geldiniz, şeref verdiniz demek istiyorum. Dernek statüsünde faaliyetlerini sürdüren Türk Ocakları Bursa şubemiz kuruluş kutlamamız başta olmak üzere ‘3 Mayıs Türkçüler Günü’ ve Türki cumhuriyeti kardeş ülkelerimizin de katılımlarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun verdiği etkinlikler başta olmak birçok etkinliği geleneksel hale getirdik. Buluşmalarımızdan sadece biri olan bayramlaşmamıza katılarak bizleri onurlandıran siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.