BTSO Akademi eğitimleri devam ediyor. BTSO’nun 16 makro projesinden birisi olan BTSO Akademi Projesi’nin eğitimlerine iş dünyasından büyük talep geliyor. Eğitimler sayesinde iş dünyasının tecrübe kazanması hedefleniyor. Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olarak bu önemli hedefe katkı sağlamak için kent ekonomisine sınıf atlatacak 16 makro proje belirlediklerini ifade eden Başkan Burkay, BTSO Akademi Projesi’nin en fazla önem verdikleri projelerden biri olduğunu kaydetti. Burkay, BTSO Akademi Projesi’nin “Yöneticiler için Müzakere Teknikleri” eğitimi ile başladığını, 60’tan fazla eğitim ve gelişim programını bu yılki eğitim takvimine eklediklerini dile getirdi.
BTSO Akademi eğitimlerinin iş dünyası açısından önemli olduğunu belirten Başkan Burkay, “Eğitim ve gelişim hizmetimizi, Bursa iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendirdik. Bu eğitimleri, ülkemizin önde gelen üniversitelerinde görev yapan ve alanında uzman isimler tarafından düzenliyoruz. Eğitimler sayesinde iş dünyasının başarılarını destek vermeyi ve kişisel gelişimlerinize katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Hakan Ömer Gider’in “Yöneticiler için Müzakere Teknikleri” ve TRT’nin ünlü spikerlerinden Güler Kazmacı’nın ‘Etkili Konuşma ve Topluluğa Hitabet’ konusunda eğitimleri ile proje devam etti. Eğitimlere katılan kursiyerler, sertifikalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk’un elinden aldılar. BTSO Akademi eğitimleri çerçevesinde 4-5 Eylül tarihlerinde ‘Etkin Müşteri İlişkileri Yöntemi’, 11-12-13 Eylül tarihlerinde kadın girişimcilere yönelik ‘Mentorluk’, 11 Eylül ‘İşyerinde Duygusal Zeka’ ve 18 Eylül-18 Kasım tarihleri arasında ‘İş İngilizcesi’ başlıklarında eğitimler verilecek.