Özkan YILDIRIM

  • Öncelikle  Olgun Bey, bizleri işletmenizde konuk ettiğiniz için ekibim adına teşekkür etmek istiyorum.  Sizi tanıyarak yavaş yavaş röportajımıza başlayalım isterseniz?  Sonrasında ise Aksu Börek'in kuruluşunu ve  bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

Bizlere böylesine güzel bir fırsat sunduğunuz, gazetenizin müstesna sayfalarında bizler için yer ayırdığınız için sizlere ve yöneticilerinize öncelikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ben Olgun Aksungur 1974 yılında Erzurum'un Şenkaya ilçesinin Gülveren köyünde doğdum. 1988 yılında Bursa'ya geldim ve çalışmaya başladım bir sene kadar çalıştıktan sonra tekrardan Erzurum'a geri döndüm. Erzurum'da bir müddet yine durduktan sonra tekrardan Bursa'ya gelmeye karar verdim, burada eniştemle birlikte seyyar manav olarak 1-2 sene kadar çalışmalar yürüttüm. Bazı nedenlerden dolayı  İstanbul'a gittim. Orada  bir müddet tekstil sektöründe çalıştım ve sonrasında Bursa'ya döndüm ve artık güzel kalıcı bir mesleğe devam etmek amacıyla bir pastanede çalışmaya  başlayarak, bu sektöre girmiş oldum. Gerçekten de bu sektörde kendimi bulduğumu söyleyebilirim ve 1999 yılında bu sektörde edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden öncelikle Çırağan Pastanesi adıyla bir pastane açtım. Sonrasında da 2003 yılında ismini değiştirerek soyadımdan esinlenerek "Aksu Börek" adını verdim. Bu sektördeki çalışmalarım çeyrek asra yaklaştı ve  halen aşağı-yukarı 18 seneye yakın bu isim altında çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

PAZAR GÜNLERİ DE AÇIĞIZ

  • Gelen müşteriler, konuklarınız Aksu Börek'te hangi lezzetleri bulabilirler?

Kol Böreği Çeşitlerimiz ( Kıymalı, peynirli, patatesli, ıspanaklı)

Ayrıca su böreği ve diğer unlu mamullerimiz simit, poğaça, tahinli, açma vesaire gibi ürünlerimizin de satışı yapılmakla birlikte, aşağı-yukarı satışlarımızın yüzde 98’lik bölümünü kol böreği ve diğer börek çeşitlerimiz kapsamaktadır.

  • Olgun Bey ,gerçekten bu kadar kaliteli ürünleri böyle uygun fiyatlarla halkımızla buluşturuyor olmanız inanılmaz, bizlere fiyatlarınız ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Elbette, memnuniyetle; 1 kilogram ve üzeri alımlarda kilosu 18 TL.

    1 kilogramın altında  alımlarda kilosu 20 TL

    1  Porsiyon  6  TL

1  Tepsi börek 35  TL'dir( 1 tepsi börek dört koldan oluşmaktadır)

GÜNÜN HER SAATİ SICAK BÖREK

Günün her saati sıcak börek bulunabilecek Bursa'daki ender börekçilerden biri olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim...

  • Peki bizlere Olgun Bey , Aksu Börek’in  gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Birçok müşterimizin talebi ve tavsiyesi üzerine şubeleşmeyi düşünüyoruz. Bu şubeleşme hedefimiz, kendi bünyemizde olabileceği gibi franchising sistemiyle de bu büyümeyi gerçekleştirebiliriz . Bu anlamda gelebilecek tekliflere açık olduğumuzu buradan ayrıca belirtmek istiyorum. Normal sıcak olarak böreklerimizi sattığımız gibi ayrıca dondurulmuş börek olarak da catering firmalarına, yemek sanayinde yer alan  şirketlere ve diğer işletmelerin hizmetindeyiz. Dondurulmuş fiyatlarımız da, sıcak olarak satmış olduğumuz fiyatlarla aynı olduğunu belirtmek istiyorum.1 kilogramda olsa 100 kilogram da olsa fiyatlarımız hep aynıdır.

  • Günün her saati neredeyse tezgahınızın önünde müşterileriniz sıra olmakta, bu kadar yoğunlukla tercih edilme nedenleriniz ile ilgili bizlere ve okuyucularımıza neler söylersiniz Olgun Usta?

BİZİ SEÇEN MÜŞTERİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Fiyatımızın uygun olması, ayrıca bunun yanında kalite, hijyen olarak da yüksek standartlarda olmuş olmamız dolayısıyla  günün her saati  ürünlerimizin sıcak olması, vatandaşlarımız tarafından teveccüh  görmemize sebep oluyor. Ayrıca buradan Bursa'da yaşayan bütün vatandaşlarımıza göstermiş oldukları bu ilgi ve alakadan dolayı   teşekkürlerimizi iletmek  istiyorum .Bütün müşterilerimize ve bütün halkımıza   sağlık ve esenlikler diliyorum,  Bursa’da yaşayan bütün insanlarımızı şubemize beklediğimi de son olarak eklemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

MÜDAVİMİ OLACAKSINIZ

Tek noktadan gerçekleştirmiş olduğu satış miktarının yanı sıra uygun fiyatı ve kalitesiyle Bursa'da börek dendiğinde akla gelen ilk işletmelerden olan Aksu Börek’in kurucusu ve işletmecisi Sayın Olgun Aksungur'a bizlerde çalışmalarında başarılar dilediğimiz gibi, bir Aksu Börek müdavimi olarak bütün Bursalılara ısrarla bu güzel börek çeşitlerini önermek istiyorum. Kesinlikle memnun kalacağınız bu güzel böreklere aşağıdaki adreste ulaşabilirsiniz...

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

Anadolu Mahallesi,

Karlıdağ Caddesi No: 62/A

Gsm: (0 546) 292 46 79

www.aksuborek.com

Instagram/aksu_borek

YILDIRIM/BURSA