Fatih AKKUŞ

Dün akşamüzeri yapılan antrenmanda Aybaba İstanbul deplasmanın da alınan olumsuz sonuç yüzünden oldukça mutsuz. Mağlubiyeti tamamiyle üstlenen tecrübeli teknik adam bu hafta sonu alınacak galibiyetle taraftarı mutlu etmenin formülünü arıyor. Aybaba alınacak galibiyetle havayı değiştirmeyi planlıyor.

TARAFTARA AÇIK İDMAN GELİYOR

Öte yandan yaşanan olumsuzlukların önüne geçebilmek için yönetim ve teknik heyet önümüzde ki hafta taraftara açık idman gerçekleştirmek istiyor. Bu idmanla taraftarı, takımla bir araya getirecek ve en azından olumsuzlukların önüne geçmiş olacak. Diğer taraftan ise yapılacak organizasyonlarla iki kaptanı ilçelerde taraftarla buluşturup sorunlara çözüm yoluna gidilecek.

ALT YAPIDA FARK VAR

Bursaspor’un alt yapı anlamında U14, U17 ve U19 takımları şampiyonluğa koşarken, U21 ise aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Vakıfköy’ün bu anlamda ki başarısı Özlüce’ye de yansıyacak gibi duruyor. Alınacak galibiyetlerle en azından hava değişimi ve galibiyetlerde alt yapı oyuncularının kendini bulması da avantaj sağlayacak.

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.