Erkan ŞEN

Timsahlar soğuk havada da devam ediyor Timsahlar soğuk havada da devam ediyor

Bu saatten sonra herkesin fedakârlık yapması gerektiğini dile getiren Mestan, eski başkan Ali Ay’ı sert bir dille eleştirerek “Kimse, kimsenin alın terine karışamaz. Bursaspor kendine nasıl gelecek? Hiçbir gelir yok şuanda. Kombineler, reklamlar ve stadyum hâsılatı temlikli” dedi ve “Bu kulüp nasıl yaşayacak?” sorusunu sorduktan sonra Ay’a kurduğu şu cümlelerle yüklenmeye devam etti: “Benden sonra kulüp batsın, diyeceksin; sonra da çıkıp ‘En büyük Bursasporlu benim, para verdim’ diyeceksin. Para verdin de kulübü 150 milyon zarara da uğrattın. 2. Lige düştük, Yeşil Bursa düştü, oradan da kaybımız çok büyük." 

AİLEM ADAYLIĞIMA KARŞI ÇIKMIŞTI

Transfer tahtasının da en yakın zamanda açılacağının bilgisini paylaşan çiçeği burnunda başkan, ödemesi yapılacak futbolcularla görüşmeler yapacağının bilgisini paylaştı ve ekledi: “Çok zor bir süreç bizi bekliyor.” Ailesinin başkanlığa aday olmasını istemediğini kaydeden Mestan, 
“Ailem kararlı olduğumu görünce razı oldular. Amacım sadece başkan olmak değil hizmet etmek. Girdiğim yönetimlerde hizmet etme şansım oldu” değerlendirmesini yaptı. Bursaspor’a zarar vermek isteyen insanların kaostan beslendiğini de açıklamalarına ekleyen Mestan, kurduğu cümleyle ne kadar kararlı olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu: “Biz varsak Bursaspor da var.”