Bursaspor’da Kırklarelispor maçı hazırlıkları başladı Bursaspor’da Kırklarelispor maçı hazırlıkları başladı

Fatih AKKUŞ

Beşiktaş deplasmanında sahaya benim yapmış olduğum tespitlerden ziyade Samet Aybaba Beşiktaş'tan kiralık olarak Bursaspor'a gelen Umut Nayir ile başladı. Herkesin düşüncesinin aksine ilk 11'de sahaya bu ismin çıkması hem taraftarı şaşırttı hem de rakip teknik direktör Şenol hocayı da.

Forvet Umut, beklenildiği gibi tamamı ile sene sonu döneceği kulübüne karşı etkisiz bir grafik ortaya koydu maç sonu açıklamalarında ise neredeyse bonservisi elinde olan takımına mesaj gönderir nitelikteydi. Yaptığı hareketler saç baş yoldursa da Samet Hoca kendisinden vazgeçmedi. Daha sonrasında ise taraftarın yoğun tepkisi ile karşılaşacak o maç sonu açıklaması “Büyük bir takıma karşı sahaya çıktık böyle olması normaldir”

tarzında konuşması sosyal medyada bir anda tepki gördü son senelerde yaşanan sıkıntılar belki bu takımın marka değerini yerle bir etmiş olabilir ama bir gerçek var Bu takım bu Lig'in 5 büyük takımı.

SAMET AYBABADAN İNCİLER

Tecrübeli çalıştırıcı ise maç sonunda "Bir gol atsaydık her şeyi farklı olacaktı" dedi. Evet herkes bunun bilincinde bir gol atmış olsaydık her şeyi farklı olacak. Hocam biz gol atamıyoruz. Bunun için de bu şehrin hassas olduğu bazı konular var. Evet sen Beşiktaş'a senelerce hizmet etmiş aynı zamanda o renklere gönül veriyor olabilirsin, ama bu şu anda Bursaspor'un hocası olmadığın anlamına gelmiyor. Maç öncesi Beşiktaş taraftarının yanına gidip fotoğraf çektirme gereği duymak Tabii ki olağan şeyler ancak sahaya sene sonu Beşiktaş'a dönecek. Gencecik bir çocuğu sürmek ki elinde altyapıdan yetişmiş ve Bursasporlu olan bir çocuk varken, bence sana hiç yakışmadı.

İLK DEFA DOLDU

Bir başka garip konu ise enteresan bir şekilde deplasmanından oynanan maçta Bursaspor'un bu kadar çok basın mensubunun takip etmesi oldu. Bana kimse kızmasın. Ben özü, sözü bir şekilde yorum yapıyorum. İç saha maçlarına bile gelmekten üşenen insanlar İstanbul'da Vodafone Arena'da baş köşede pozlar verdi. Benim burada kızdığım konu ise ya sen buraya Bursaspor yenilecek nasıl olsa istifa gelir diye geldin, ya da gönül verdiğin renklere desteğe geldin. Yani Beşiktaş'a...

Çünkü başka bir deplasmanda seni görmüyor sadece bu stadyumda görüyorsam o zaman durum biraz değişiyor. Biz yine de işimize bakıyoruz İstanbul'dan ağır bir yenilgi aldı Bursaspor. Artık işi daha zor. Kendi kendine bu kadar sıkıntıya giren bir takım daha yeryüzünde yoktur iç sahada Rizespor'u yenip elini boş göndermezsek o zaman büyük sıkıntı başlıyor ki yandı gülüm keten helva...