Fatih AKKUŞ

Maç başlamadan 2 gün öncesinden Akhisar’a giden Bursaspor kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandı. Ardından otele yerleşen Timsah daha sonra maçtan bir gün öncesinde antrenman yaptı. Daha sonra stadyuma gelerek maç günü hazırlıklarını tamamladı. İlk yarıda ki kötü oyunun ardından tecrübeli teknik adam Samet Aybaba resti çekti ve “Bu benim takımım değil. Eğer ki siz buysanız ben bu takımın hocası olmayacağım” dedi.

BU NASIL İNANMIŞLIK

Bursaspor’un ve Türk futbolunun alt yapıdan yetişip en genç kaptan olan Ertuğrul Ersoy Akhisar deplasmanında maçtan önce yaptığı konuşmada nasıl bir inanmışlık olduğunu gösterdi “Önümüzde üç kritik maç var. İkisi sahamızda, biri de bugün burada. Lig’de 18 takım içinde galibiyete en çok ihtiyacı olan takım biziz. Ve bugün kazanırsak üst üste 2 maçımızı seyircimiz önünde oynayacağız. Bugün en zorlu viraja çıkıyoruz. İyi mücadele edersek kazanabileceğimiz bir maç. Haftalardır konuşuyoruz. Şimdi sahada konuşma zamanı. 3 puanı alıp evimize dönelim” diyerek moral verdi ve 2. yarı başka bir Timsah sahaya çıktı.

İNANMAK YETERLİ

Aytaç Kara son zamanlarda Milli takıma kadar yükselecek performans ve maçlarda ki hırsı kadar sosyal anlamda da göze girmeye başladı. Akhisar maçının ardından yaptığı açıklama ise “İnanarak ikinci yarıya çıktık. Hep böyle oynamamız lazım. Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Bu galibiyeti hak ettik. Bütün camiaya armağan olsun” dedi.

MESKEN TUTTULAR

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerini İcra Memurları mesken tutmaya başladı. Son günlerde yaşanan maddi kriz nedeniyle futbolcu ve firmalar alacaklarına karşılık haciz ve icra işlemleri için kuyruğa girdi. Her gelen firmanın alacağını tahsil ettiği ve işlemlerin yavaş, yavaş ödenerek kalktığı gelen bilgiler arasında. Başkan Ali Ay ise bankada bulunan ve federasyondan gelen paraya uygulanan blokenin kaldırılarak personel ve futbolculara dağıtılarak bir nebze de olsa nefes almak istiyor. Öte yandan sene başı loca alıp RÜZGAR yapan bazı firmalar ise verdikleri karşılıksız çekler yüzünden kulübü zor duruma soktu. Gelen icraların da bu karşılıksız çekler yüzünden olduğu da gelen bilgiler arasında.