Fatih AKKUŞ

 

Bursaspor galibiyet hasretine son vermek için bu akşam saat 20:00’da deplasmanda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak. Oynadığı iyi futbola rağmen 3 puanı bir türlü alamayan Yeşil Beyazlılar, Rize’de rahat bir nefes almak ve taraftarını mutlu etmek için sahaya çıkacak. Tribünün ise verdiği mesaj ortada: ‘Rize’de içilecek çaydan sonra gelecek 3 puan bu şehre hava katar.’
 

İŞTE MUHTEMEL 11

Bursaspor Rize karşısına kalede Okan Koçuk ile başlayacak. Geride Ertuğrul Ersoy, Barış Yardımcı, Chedjou, Burak Kapacak (Vergini); önlerinde Furkan Soyalp, Saivet (Yusuf Erdoğan), Lima, Aytaç Kara ve Badji, forvette ise çok büyük ihtimalle Stancu yer alacak. Tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba’nın daha sonrasında Sakho’yu oyuna alması bekleniyor.

DÜDÜK ARSLANBOĞA’DA

Bursaspor’un deplasmanda oynayacağı zorlu 90 dakikayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın daha önce yönettiği maçlarda Bursaspor’un üstünlük kuruyor olması ise gözlerden kaçmayan bir ayrıntı. Başarılı hakem en son Konyaspor-B.B Erzurumspor müsabakasını yönetti. 
 


 

Bir kahvaltı da Vergini’den

Yeşil beyazlı takım içerisindeki disiplin ve arkadaşlığın daha da güçlenmesi adına Samet Aybaba bir dizi kural getirmiş ve bunlardan ilki deplasmana gidilirken takım uçağına alınan yönetici yakınları, gazeteci ve taraftara yasak getirmişti. Bir diğeri ise geç kalan futbolcu takım arkadaşı ve personele kahvaltı ısmarlayacaktı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre bu haftanın şanslısı Vergini oldu. Açıklamada, “Takımımız, teknik direktörümüz Samet Aybaba’nın disiplin kuralları çerçevesinde, birlik beraberliğin pekişmesi adına yapılan kahvaltı organizasyonunun 5.sinde yine bir araya geldi. 5. takım kahvaltısında futbolcularımızı ağırlayan isim sezon başı kadromuza katılan tecrübeli oyuncumuz Santiago Vergini oldu. Santiago Vergini, teknik heyetimizi, A takım personelimizi ve takım arkadaşlarını bu sabah kahvaltıda ağırladı” denildi.


 

Finalin adı Erdoğan

Bursa ve Bursaspor’un amatör branşlarda en başarılı sporcularından olan İhsan Erdoğan’dan yeni bir zafer daha geldi. 10-16 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası boks organizasyonlarından biri olan 32. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nda ülkemizi ve Bursaspor Kulübü’nü 75 kg’da temsil eden boksör İhsan Erdoğan finale yükseldi. 

 

 

 

Divan kurulu toplanıyor

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu 25 Eylül Salı toplanma kararı aldı. Daha önce toplanması gereken fakat kötü gidişat ve transfer sezonunun devam etmesi dolayısıyla toplanamayan Divan Kurulu 25 Eylül Salı Saat: 18:00’de Büyükşehir Stadyumu’nda toplanıyor. Kulüpten konuyla alakalı açıklamada, Bursaspor Kulübü Başkanı Ay’ın idari, mali ve sportif konularda bilgilendirme yapacağının bilgisi paylaşıldı. Açıklama şöyle devam ediyor: “Divan Kurulu Üyelerimizin yeni yapılacak olan Divan Kurulu Kartlarının hazırlanması için 1 adet vesikalık resmin ilgililere verilmek üzere toplantı salonuna getirilmesi gerekmektedir.”