Fatih AKKUŞ

Sahada oynayan futbolcular kadar oynamayan ancak süre almak için bekleyen oyuncularında hırs, azim ve istekli olması aslında ne kadar büyük bir kenetlenmenin de var olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle yapılan idmanlarda yüzlerde ki mutluluk göz dolduruyor. Samet Aybaba Saivet ve Doumbi için harekete geçen kulüp başkanı Ali Ay ile bir görüşme yaparak bu oyunculara ne kadar ihtiyaç duyulduğunu Fenerbahçe maçında daha net gördüklerini bu sebeple iki oyuncunun da takıma katılmasıyla transfer sezonunu kapatmak istediğini belirtti. Başkan Ali Ay ise yöneticilerle kısa bir toplantı yaparak herkesin var gücüyle çalışması ve katkı koyarak transferin derhal bitirilmesi konusunda konuştuğu söylendi.

ONUR ÖZSELEK KAPI KAPI GEZİYOR

Bursaspor’un bu dönem yönetimine dahil olan Onur Özselek reklam ve pazarlamadan sorumlu yönetici olarak kapı, kapı gezmeye başladı. Şuana kadar 200 firmanın kapısını çalan Özselek bir çok reklam bağlantısı yaptı. Loca satışının yanı sıra kombine konusunda da hız kazanan Özselek “Ben hiç üşenmem etmem. Bu takım bizim sevdamız ve elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kapı, kapı geziyorum şuana kadar 200 firma ziyareti yaptım. Gerekirse 500 firma daha gezerim ancak halkımız ve sanayicilerimiz artık takıma destek olmalılar” diyerek haklı sitemini dile getirdi.

ÖDEYİN ŞU İNSANLARINI BORÇLARINI ARTIK ÖZLÜCE KAZAN GİBİ

Özlüce’de güvenlikten saha sorumlularına kadar ciddi bir moral bozukluğu var. Özellikle 4. aya giren maaş konularında sıkıntı yaşayan personel kiralarını ödeyememenin üzüntüsü içerisinde. Kredi kartlarına yüklenen ve en son Nisan ayında maaş alan çalışanlar huzursuz. Samet Aybaba’nın “Ölü toprağı var gibi. Belediyeyi aradım çiçek eksinler dedim” çıkışının temel kaynağı da bu olsa gerek. Önce personelin ekmek parası daha sonra çiçekler. Personel oldukça mutsuz ve mutsuzluk Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerine hakim olmuş durumda.

Tevfik Akdamar Bursasporlu oldu

Bursaspor Basketbol sezon açılışını yaptı. Barış Spor Salonu'nda başlayan antrenmanlar neşeli geçiyor. Takım ise yavaş, yavaş şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz yıl İstanbul BBSK’de oynayan Tevfik Akdamar kendisini 1 yıllık Bursaspor’lu yapan imzayı attı ve ayağının tozuyla antrenmanlara başladı.