Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

Gülin ÖZDEMİR

Hasan Kutluluk ile Zehra Kutluluk çiftinin oğulları Ali Rıza Kutluluk ve Mehmet Şen ile Raşidiye Şen çiftinin biricik kızları Sıla Şen mutluluğa ilk adımlarını attılar. Unutulmaz gece, Nilüfer Adranos Hotel'de gerçekleşti. Aile büyüklerinin ve dostlarının katıldığı nişan töreni, eğlenceli anlar yaşatırken, duygusal anların da yaşanmasında neden oldu.

Zeybek oyunuyla salona giriş yapan genç çiftin aileleri sevinç gözyaşları döktü. Nişan yüzüklerinin kurdelesini aile büyüklerinden Mehmet Sevinç keserek, çifte bir ömür mutluluklar diledi. 
İZMİR MARŞI’YLA FİNAL  
Heyecanının çok yüksek olduğunu dile getiren Sıla Şen, "Mutluluğum, heyecanım, bütün duygularım birbirine karıştı. Yaşanmadan anlatılamaz. Sevdiğim insanla birlikte koca bir ömre ilk adımımı attım. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin" dedi.

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve gençlerin geç saatlere kadar eğlenceyi dorukta yaşadığı nişan töreninde çifte takı ve hediyeler de geldi. Tören İzmir Marşı ile biterken, çiçeği burnunda nişanlılar düğün hazırlıklarının hız kesmeden devam ettiğini kaydettiler.