Osman GÜRÇAY

Ah be Ali! 

Senin bu işleri yapsın diye çuvalla para ödediğin Medya Direktörün bir kez kendi ağzıyla konuştu onda da TFF’ ye 40 bin ceza ödedik. 

Sen proje üretmek yerine BŞB, BTSO ve İş dünyasından para dilenmeyi yeğledin.

Senin ve ekibinin böyle iki dakikalık bir film üretecek zekâsı olsa idi sadece buna milyon dolarlık sponsor bulurdun ve en azından defolurken tahtayı açıp giderdin.

Ben 3 yıl önce 1-2 biten Trabzonspor -Bursaspor maçından sonra ligde kaldığımız günün anısına Trabzon’da lisanslı TS forması almıştım. Şimdi de tanıtım filmini izlerken hikâyesinden, kurgusundan, çekiminden çok duygulandığım bu efsane formayı alacağım.

Mesut Mestan ve Ekibine!

Ali Ay ve tayfasının özel merakı olan Ilgaz Çınar gibi GS’li çiftlik boğaları beslemekti. Sizlerden hemen farkındalık nedir bilen, dünyayı iyi okuyan, aklı başında, zıpkın gibi delikanlılardan kuracağı ekip ile herkesin ve kesimin sahipleneceği projelere imza atmanızı istiyorum.

Bu sezon formaları seçilerek, üretilip, satışa arz edildiği için yorumsuz satın alacağım ama yaşımıza başımıza ve kilomuza uygun 4-5 XL forma üretip fiyatını daha çok belirlerseniz bile alıcısı olacağını hatta ilk onların biteceğine bahse girerim.

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi

Futbol sadece futbol olmadığı, bütün paydaşları ile artık bir endüstri olduğu kelamı on yıllar önce edildi ama bu anlayış Bursa’ya hala uğramadı.

Alkışlar Trabzonspor’a

Trabzonspor’u üzerindeki son on yılın negatif enerjisini, artıya dönüştüren, saygısını akıllarda tekrar tazeleyen, günlük siyasetten arındıran Başkan, Yönetim, P&R, Basın ve Halkla İlişkiler ekibini yürekten kutluyorum.