Mustafa TANITAN

İyi günde kötü günde kısaca Milletimizin Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar'da düşmanlarımıza karşı kazandığı zaferlerde her zaman yanımızda olan kardeş ülke Azarbaycan'da  yapılan şenliklere katılan Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan tören alanına girişinde zor anlar yaşadı. Erdoğan'a ilgi o kadar fazlaydı ki konuk Başkan Alpagut sporcularının açtığı koridordan şenlik alanına girebildi.

ALİZADE'DEN AÇIKLAMA

Bursa'da kurduğu ithalat ve ihracat şirketi ile ülke ekonomimize katkıda bulunan Ferid Alizade de Azerbaycan'da gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Dünya Alpagut Federasyonu üyesi Turan oyunları Başkanı Ferit Alizade Bursa'ya döner dönmez gazetemize yaptığı açıklamada, "16 ülkenin ve binlerce kişinin de katılımıyla Azerbaycan da gerçekleştirilen ve bu yıl ilki yapılan festivalimize Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'da katıldı. Festivalimizin coşkusuna ortak oldu" dedi

KİMLER KATILDI

Azerbaycan Tarım Bakanı İnam Kerimov, Gedebey Valisi İbrahim Mustafayev, Alpagut Dövüş Sanatının Kurucusu Kutsan Bayat, Festivalin teşkilatçısı Cavadhan Fondunun As Başkanı Müzadil Hasanov ve bir sıra Teşkilatların Başkan ve yardımcılarının da katıldığı festivalde Bilal Erdoğan ile Kutsan Bayat'ın ikili sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. İki başkanında yakın zamanlarda Alpagut, Turan Oyunları ve Etnospor üçlü görüşmesinin gerçekleştirilmesinin konuşulduğu ifade edildi. 

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti