Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi
İzzet GÜNAY
Beykent Çiftliği, Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde hizmete açıldı. İşletmeciliğini Siirt Kurtalan ilçesi Beykent doğumlu İlyas ve Ömer Faruk İnaç kardeşlerin doğdukları toprakların ismiyle açtıkları mekânda şarküteri ve kahvaltılık ürünlerde, et çeşitleri, pekmezden reçele, salça, tarhana, erişte, mantıya kadar, tereyağı çeşitlerinden peynir, bal çeşitlerine kadar üretimden satışa isim yapmış markları bir arada bulabileceksiniz.
 
KISA SÜRE SONRADA  MUDANYA’DA
Bursa Merkez Şube yanı sıra çok kısa bir süre sonra Mudanya Hasan Bey Mahallesi, Halitpaşa Caddesi, Öztürk Pasajı’nda ki şubelerinin de açılış hazırlıkları içinde olduklarını belirten İnaç kardeşler,  mağaza zinciri oluşturmayı hedeflediklerini belirttiler. Gazetemize açıklamalarda bulunan İnaç Kardeşler: “Bizler baba mesleğimiz olan bu işi yıllarca Türkiye’nin dört bir yanında,  üretimden paketlemeye, reyon satışına kadar deneyimlediğimiz,  tecrübelerimizle kalitesinden emin olduğumuz markalarla buradayız. Örneğin Kars Ardahan Bölgesi’nin süt ve et lezzeti başkadır, Karadeniz Yaylaları’nda üretilen et ve süt başka. Doğu ve Güneydoğu hayvan üretimlerinde kekik otlayan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, Karadeniz ve diğer bölgelerde farklı lezzet sunarlar. Bu arıda da böyledir. Anzer Yayla balı başka, ayçiçeği, ıhlamur, kestane, karakovan bal kalite ve lezzeti başkadır. Bu hayvanların etlerinden sütlerine, üretimden imalata,  kaliteye ve lezzet çeşitliliğine kadar farklar ortaya koyar. Bizler Kayseri Mantısı’ndan, Erzincan Çıta Balı, Erzurum Çeçil ve Tulum Peynirinden, Edremit Zeytin çeşitlerine, Trabzon Tulumu’ndan, Manyas Kelle peynirine, Kars Kaşarı’ndan, Konya Tulumu’na kadar, Bursa Ovaakça Kadın Kooperatifi, Cumalıkızık Kadın Kooperatifi Salçaları, Erişteleri, Tarhanalardan, salam, sucuk çeşitlerine kadar kalite, hijyen, organikliğine kadar araştırıp bildiğimiz ürünleri mekanımızda halkımızın beğenisine sunuyoruz.
 
KATILIMCI DOSTLARIMIZA  ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
Ayrıca açılışımıza bizzat katılarak, çiçek ve çelenk göndererek, telefon ve mesajlarıyla bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, hayırlı kazançlar dilekleriyle bizleri onurlandıran dostlarımız; Börekçi Necati Usta, Ekincioğlu Garimenkul, Dursun Emanetçioğlu, Muammer Koç, Buğra Başaran, Ege Müzik Organizasyon Ege Aygün Eriş, XL Foto Sedat Özcan, Gazi Şarküteri, Emek Gıda, Şener Helva, Üçgen Mekanik, Mudanya İzmir Balık, Gökmen Karışık, Mudanya Dürüm Evi, Yağmur İletişim, Kalyon Zeytincilik Veysel Kalyon, Rumeli Çorba, Gözde Balık, Kuaför Erdal Kara ve Mudanya Şubemiz ve Bursa Merkez mekanımız tüm esnaf komşularımıza destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Açılış sebebiyle 24 Kasım tarihine kadar maliyetine satışlarımızla hizmetinizdeyiz. Halkımızı bu lezzet şölenine bekliyoruz” dediler.