Be­şik­taş'a İtal­ya'dan dev müj­de. Se­ri­e A'nin dev ta­kım­la­rı ara­sın­da yer alan Mi­lan, zor­lu bir sü­reç­ten ge­çen Si­yah-Be­yaz­lı­la­ra yar­dım eli­ni uzat­tı.

Gereken esneklik sağlanacak

Ro­bin­ho, Es­­si­en, Me­xes gi­bi oyun­cu­la­rın trans­fe­ri  için sı­cak te­ma­sın ku­rul­du­ğu İtal­ya'nın dün­ya­ca ün­lü ta­kı­mı AC Mi­lan, Si­yah-Be­yaz­lı­la­rın ye­ni sta­dı Vo­da­fo­ne Are­na'nın açı­lı­şı­na gel­me­yi plan­lı­yor.

Bu ko­nu­da­ki te­mas biz­zat baş­kan­lar Fik­ret Or­man ile Gal­li­ani ta­ra­fın­dan ku­rul­du. İki­li ara­sın­da açı­lış ma­çı için çok sı­cak bir di­ya­log ya­şa­nır­ken, trans­fer ko­nu­sun­da İtal­yan cep­he­si Be­şik­taş'a ge­re­ken es­nek­li­ği sağ­la­ya­ca­ğı­nı söy­le­di.

Slaven Bilic karar verecek

Be­şik­taş ile AC Mi­lan ara­sın­da­ki bu po­zi­tif ile­ti­şi­min de­ği­şik pro­je­le­ri içe­ri­si­ne ala­cak şe­kil­de ge­liş­ti­ril­me­si plan­la­nır­ken, bir baş­ka so­mut ge­liş­me de İtal­yan ta­kı­mı­nın 16 Ağus­tos'ta Si­yah-Be­yaz­lı­lar­la İs­viç­re'de ha­zır­lık ma­çı yap­mak is­te­me­siy­le ya­şan­dı.

Tem­muz ayı­nın so­nun­da Şam­pi­yon­lar Li­gi ön ele­me ma­çı oy­na­ya­cak olan Be­şik­taş'ta yö­ne­tim tek­nik di­rek­tör Sla­ven Bi­lic'le de gö­rüş­tük­ten son­ra bu ko­nu­da ka­rar ve­re­cek