Gerçekleştirilen kutlamada, geçen 10 yılı hastanenin Kurucu Direktörü Ali Fuat Güven ve Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener tarafından aktarıldı. Geride bıraktıkları 10 yılı Acıbadem ekibi olarak bir başlangıç gibi gördüklerini ifade eden Güven “Bursa, Türkiye´nin en güzel illerinden biri. Biz, Bursa´nın oluşturduğu değerlere, sağlık alanında değer katmak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.

Bursa için yeni mutluluklara öncülük edeceğimiz birçok aileye yeni başlangıçlar armağan edeceğimiz uzun bir zaman dilimi var. Dileriz her şey, geçen 10 yılımız gibi başarıyla, verimlilikle geçer” dedi.

BÜYÜK ÇABA GÖSTERDİK

Acıbadem´in Türkiye genelinde 18 bin, Bursa hastanesinde ise 751 kişilik büyük bir aile olduğunu belirten Prof. Dr. Nadir Şener, “250 çalışanımız açıldığımız günden bu yana, tam 10 yıldır bizimle. Tüm ekibimiz Bursa´ya, Bursa´nın insanlarına daha faydalı olabilmek için gece gündüz çalışıyor.

Bu şehirle aramızda muhteşem bir sinerji var. Bu sinerjinin uzun yıllar süreceğine olan inancım sonsuz. 10 yıl boyunca sağlıktan, insandan ve sahip oldukları değerlerden ödün vermeden Bursalılara hak ettikleri hizmeti sunmak üzere çaba gösterdik. Bugün Organ Nakli Merkezi, Onkoloji Merkezi, Tüp Bebek Merkezi ve Robotik Cerrahi Merkezi gibi özellikli merkezlerimizle hastalarımıza tıbbın tüm olanaklarını sunuyoruz” diye konuştu.