Öğrencilerden "dilimizin zenginlikleri" projesi Öğrencilerden "dilimizin zenginlikleri" projesi


    BEBKA ( Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ) 2018 yılı Kasım-Aralık dönemi teknik destek programı kapsamında başvurusu yapılan iki projemiz kabul edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün hazırladığı Kaynaştırma Öğrencilerinin Sosyal Gelişimlerinin Desteklenmesi ve  Web 2.0 Teknolojilerinin Derslere Entegre Edilmesi ve Flash Tabanlı Oyunlar Geliştirme adlı iki projeyle hibe almaya hak kazanmıştı.


       05.03.2019 tarihinde saat 14.00’da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Gürhan ÇOKGEZER ve BEBKA Genel Sekreteri Sn. İsmail GERİM ’in katılımıyla,  Kaynaştırma Öğrencilerinin Sosyal Gelişimlerinin Desteklenmesi ve Web 2.0 Teknolojilerinin Derslere Entegre Edilmesi ve Flash Tabanlı Oyunlar Geliştirme projelerinin imza töreni Bursa Merkez Ofis’te gerçekleşti.


       İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Gürhan ÇOKGEZER, BEBKA’nın proje çağrılarına gereken hassasiyetin gösterildiğini ve önümüzdeki dönemlerde mesleki eğitimde kalitenin arttırılması için proje odaklı çalışılmasının her iki kurumun ve Bursa´nın faydasına olacağını ifade etti. Marka, patent alma konularının da bilgi ve farkındalık eksikliği yaşandığını ve teknik destek proje çağrıları ile ele alınması gerektiğini, genişletilmiş eğitimler vasıtasıyla farkındalık kazandırılması gerektiğini belirttiler.