Bebek arabası da öncelikli olarak ihtiyaç duyulan bebek eşyalarının başında geliyor. Öyle ki yaşam tarzı bebek arabası seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli kriter oluyor.

Bebek arabası satın alırken arabanın Avrupa güvenlik normlarına uygun üretildiğini gösteren TS EN 1888 belgesinin olup olmadığına, kullanımının kolay olmasına, sepet alanına, ağırlığına, metal aksamının dayanıklılığına, fren sistemine, çift yönlü kullanım özelliğinin olup olmadığına ve farklı kademelerde ayarlanabilir olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca bebek arabasını doğumdan itibaren 4 yaşına kadar kullanabileceğinizi göz önünde bulundurarak bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre en iyi bebek arabası modeli seçimi yapmalısınız. 

 

50 kategoride 15 milyon ürüne sahip Türkiye’nin öncü alışveriş sitesi GittiGidiyor’da mağazalarında hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza uygun olan bebek arabasını bulmak ise çok kolay. Bu aşamada sizler için konfor ve güvenlik sunan 5 bebek arabasını şöyle sıraladık:

 

1. Chicco Trio Sprint Travel Sistem Bebek Arabası

Bebekler için ürünleri ile tanınan İtalyan şirketi Chicco’nunseyahat sistem bebek arabası, içerisinde bulunan aksesuarlarla bebeğinizi taşımanız gereken tüm durumlarda size büyük kolaylık sağlayacaktır.      

Mudanya Belediye binasında test ve incelemeler başlatıldı Mudanya Belediye binasında test ve incelemeler başlatıldı

 

2. EbebekStokke V6 Bebek Arabası Gri Şase Siyah Deri Tutma Kollu

Çocuğunuzu 15 kilogram ağırlığına kadar taşıyabilen bu bebek arabası modeli, döner tekerlek teknolojisi sayesinde en dar köşelerde bile manevra yapabilmenizi ve arabayı kolayca ittirebilmenizi sağlar. Bu çok yönlü puseti, araba koltuklarıyla seyahat sisteminin parçası olarak kullanabilirsiniz.

 

3. Chipolino Malta 3in1 İki Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası (6,7kg) - Ocean

Alümiyum gövdeye sahip olduğundan ergonomik manevra kabiliyeti olan bebek arabası, katlandığında diğer seyahat sistem bebek arabalarına göre ultra hafif hale geliyor. EN 1888 Avrupa Standartlarına göre üretilen model, yeni doğumdan 4 yaşa kadar kullanıma uygun.

 

4. MimaXari Travel Sistem Bebek Arabası Puset + Besafe İzi GoAnakucağı Taşıma 

17 kilogram taşıma kapasitesi olan model, sadece 15 saniye içinde portbebeye dönüşebiliyor. Arka tekerlekleri zor ve engebeli zeminlerin etkisini azaltabilecek süspansüyon sistemi ile donatılan model, üç kademeli yatış pozisyonuna sahip.

 

5. Babyhope P-L Yanyana Tam Yatar Koltuklar İkiz Bebek Arabası

Yan yana tam yatan koltukları sayesinde yeni doğumdan itibaren kullanılabilen model, 30 kilogram taşıma kapasitesine sahip ve tek elle kolaylıkla katlanabiliyor. 360° dönebilen tekerlekleri, 5 nokta emniyet kemeri ve geniş bir alt sepeti bulunan bebek arabası, yenidoğan ikiz bebekleriniz için doğru bir tercih olacaktır.