Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Ufuk IRGAŞ

Bursa Yıldırım Belediyesi Amatör Futbol Kulüpler Birliği’nde 2.   Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü’nde yapılan seçimlerde mevcut başkan, Duaçınarı Spor Kulübü Başkanı Çetin Yıldız, yeniden başkan seçildi. Seçime Bursa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Osman Kılıç ve Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Bşk. Vekili Muammer Özbek ve Yıldırım amatör spor kulübü başkanları katıldılar. Vakıf Spor Kulübü Başkanı Cahit Ozan’ın Divan başkanlığında yapılan genel Kurulda, BASKF Yön. Krl. Üyesi ve İnegöl Kafkas Spor Eski Başkanı Metin Ungan muhasip üye, Mimar Sinan Spor Kulübü Başkanı Muhsin Sak  da divan üyesi olarak görev aldı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE 
BASKF Başkanı Osman Kılıç yaptığı konuşmada, “Tek adayla gidilen bu gibi kurullarda birlik ve bütünlük içinde hareket edilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek,  aynı zamanda BASKF Başkan Yardımcılığı  görevini de yürüten Çetin Yıldız ve ekibini de tebrik ediyorum dedi. Kılıç Spor sevdalısı ve hayatını spora adamış, gençlerimiz için gayret sarf eden tüm başkanlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler geleceğimiz olan gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutan sporun her branşında var olmak, kulüplerimize daha iyi imkanlar sunabilmek için tüm makam ve mevkilerle olması gerekenden de fazla  gayret içindeyiz. Tüm kurumlarla sürekli istişarelerimiz ve müracaatlarımızla gençlerimiz ve sizler için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Çetin Başkanımızı ve ekibini bir kere daha kutluyor ve tüm başkanlarımıza teşekkür ediyor ve hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.
 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Çetin Yıldız ise, şu değerlendirmeyi yaptı: “2. Genel Kurulumuz hepimiz için hayırlı olsun. Ben burada bulunan tüm başkanlarıma ve emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler, sizler hepimiz hayatlarını spora, gençlere, bu birlik ve beraberlik için dostluğa ve kardeşliğe adamış insanlarız. Hepimiz yaşadığımız çevremize, bu topluma en faydalı olabilmeyi sporu ilke edinerek yapıyoruz. Geçtiğimiz bir yıl içinde sizlere daha iyi imkânlar ve daha iyi hizmet verebilmek için gayret gösterdik. Çok eksiğimiz ve eksikliğimiz de var. Zaten yaptığımız toplantılarda imkânlarımızı da, nelere yetemediğimizi de sürekli  sizlere aktardık. Bizleri yakinen tanıyan arkadaşlar zaten imkânları da, gayretimizi de görüyorlar. Bizler sesimizi üst makamlara, yöneticilerimize daha iyi duyurabilmek için bu birliği kurduk.”

MEHMETÇİĞE TAM DESTEK
“Malum ülkemiz dünya barışı ve ülkemizin bekası için bir savaşın içinde. Hatta 7-8 yıldır arap baharı ve göçlerle başlayan savaşın ekonomik sıkıntıları halen artarak devam ediyor. Tüm bu ekonomik  sıkıntılara rağmen bizler aksatmadan hizmet üretebilme gayreti içinde olduk. Ben Yıldırım Amatör Spor Kulüpleri Birliği olarak son günlerde tartışma konusu yapılan Barış Pınarı Harekatı nda Kahraman Türk Ordusu nun yanında olduğumuzu belirterek Allah tan yaralılarımıza acil şifa,  şehitlerimize rahmet diliyorum. Vatan sevdalısı Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.”

İMKÂNLARI ZORLUYORUZ
Kürsüye davet edilen Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Md. Yrd. Muammer Özbek ise; Osman Kılıç ve Çetin Yıldız’ın tüm sözlerine kendisinin de sonuna kadar katıldığını belirterek, arkadaşlarımız zaten tüm söylenmesi gerekenleri söylediler. İnanın tüm imkânları zorluyoruz arkadaşlar. Sizlerin kısıtlı imkânlarınızla ürettiğiniz gayretleri görüyor ve takdir ediyoruz. Bende hepinize birliğiniz ve beraberliğiniz için, hizmetleriniz ve katılımlarınız, ayrıca imkânsızlıklardaki anlayışlarınız içinde çok teşekkür ediyorum” dedi.