Kestel'de bir inşaatta bekçilik yapan A.K. işteyken, eşini telefonla aradı fakat ulaşamadı. Durumdan şüphelenen A.K., komşularına eşine bakması için haber verdi. Eve giden komşular, zili çaldı ancak cevap alamadı. Kapıyı kırarak içeri giren komşular, Fatma K’yi yerde kanlar içinde buldu. İhbarla eve gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Fatma K.’nin 6 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. 

EVİNİN ANAHTARINI ÇOĞALTTIRMIŞ!

Olaydan sonra 350 kişiyle yapılan görüşmelerde ailenin tanıdığı A.M.'nin ellerinde yaralar ve yüzünde çizikler olduğu bilgisine ulaştı. Çevredeki ve Bursa Otobüs Terminali'ndeki yaklaşık 50 güvenlik kamerasını inceleyen Cinayet Büro ekipleri, A.M.'nin İstanbul'a kaçtığını belirledi. Yapılan araştırmalarda A.M. kaldığı otelde yakalandı. Zanlı, ilk ifadesinde ailesini sırf altınlarını çalmak için Fatma K. ile tanıştırdığını ve oğlunun bir ziyaretleri sırasında K. ailesinin evinin anahtarını alarak çoğalttırdığını itiraf etti. 

OĞLUNA 10 YIL HAPİS

Olaydan sonra A.M. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanan A.M.'nin 12 yaşındaki oğlu da babasına yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile aynı dosyadan yargılandı. Duruşmadaki savunmalarında suçunu kabul etmeyen A.M. oğlunu suçladı. 12 yaşındaki çocuk ise babasının yalan söylediğini söyleyerek suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti A.M.'ye müebbet hapis, oğluna ise 10 yıl hapis cezası verdi. (İHA)

Hafif ticari aracın çarptığı tır refüje daldı : 1 yaralı Hafif ticari aracın çarptığı tır refüje daldı : 1 yaralı