Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı

Bursaspor’un zor günler geçirdiğini yazmamıza gerek yok herhalde. 
Ancak bu zor günlerden nasıl çıkılır herkes gibi bizlerde elbette bu anlamda takımın iyiliğini istiyoruz. 
Bursasporlu olan veya kendisini bu takıma yakın hisseden her basın mensubu da bu ilkeler doğrultusunda haber yapmalı, yapıyor. 
Ancak gelinen noktada Bursaspor’un önünde ciddi bir fırsat var. Her ne kadar bu sezon gerçek anlamda “Feda” sezonu gibi yapılıyor olsa  da aslında tam anlamıyla bunu yapamıyoruz. Yönetim her istediğini yapamıyor veya yaptırılmıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı açıklamalar yapıyor ancak ne yazık ki durumun farkında bile değil. 
Bu şehrin en önemli markası Bursaspor. Fakat Bursaspor2a verilen BUDO reklamı kadar konuşulmadı bu takım. Bu lütuf değil mecburiyettir. 
Boşa harcanan paralara girildiğinde neler çıkar, neler. Gelelim bugünkü duruma. Alinur Aktaş’ın ne olursa olsun bu takıma daha fazla destek olmalı. Kimse ona kasadan para ver demiyor. 
Ancak daha önce muadilleri olduğu gibi destek çağrısında bulunabilir. Seçilmesi için kapı, kapı gezen kendisiydi. Bu anlamda elini taşın altına koymalı “Bu benim görevim değil. Bunu ben yapmadım” diyerek kurtulmak olmaz. 
Gelelim transfer tahtasına. Bence açılmayacak. Ancak Ziraat Bankası’nın yapmış olduğu kulüplere teklif gerçekten iç açıcı. Bunu değerlendirirse Timsah’ın kurtuluşu yakındır. 
Daha sonrasında ise iş Ali Ay ve yönetim kuruluna kalıyor. İnşallah daha sonrasında tekrardan aynı hatalar yapılmayacaktır. Bu köşe yazısını da aynı şekilde noktalamak istiyorum. Bu takım bir tane ikincisi yok. Bu sebeple 5, 10, 15 ne olursa olsun herkes takıma destek olmalı.