Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor

Fatih AKKUŞ

Yaklaşan Fenerbahçe maçı öncesi medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor çalıştırıcısı Samet Aybaba özellikle iyi bir kamp dönemi geçirdiklerine işaret ederek, “Özverili ve iyi bir dönem geçirdik” diyerek Fenerbahçe maçına hazır olduklarını söyledi. Sakatlıkları geçen oyuncular sayesinde tam kadro sahaya çıktıklarını söyleyen Aybaba, “Hazırlık döneminde arkadaşlarımız her zamanki gibi özveriliydi, keyifli geçti. En önemlisi sakat oyuncumuz yok. Bugün tam kadro çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısının ilk maçı, zor bir maç. Herkesin beklentileri değişti, biz ilk yarıdaki performansımızın üzerine bir şeyler katarak daha da geliştirmek, puan sıralamasında daha yukarı çıkmak istiyoruz. Fenerbahçe’de oralardan kurtulmak istiyordur. Yeni hocaları geldi, çalışma düzenleri, düşünceleri değişmiştir ama biz ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ZATEN İYİ OYNUYORUZ

İyi futbol oynadıklarını ancak oyunun skora yansımadığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Zaten iyi oynayan bir takımız, skora yansıtamadık maalesef bu iyi oyunları. Şimdi hem iyi oyun hem de skora yansıyan bir oyun olsun istiyoruz, inşallah futbol şansı bizim yanımızda olur. Bursaspor taraftarını da bu maça bekliyoruz. Bizim için iyi bir maç olacak diye düşünüyorum. Her maç önemli bizim için, sadece Fenerbahçe maçı değil. İlk maç olması nedeniyle taraftarımızdan destek bekliyoruz. Ligin ilk yarısında taraftarımız bize çok destek verdiler, kendilerine teşekkür ediyoruz ama bu artarak devam etmeli. Zorlu bir ikinci yarı var. İlk yarıda çok iyi oynadığımız maçları kimi zaman şanssızlıktan kimi zaman da VAR'a takılarak kaybettik. Artık oyunun tabelaya yansımasını istiyoruz. Hep birlikte olacağız, birlikte hareket edeceğiz, birlikte düşüneceğiz, birlikte başarıya odaklanacağız ve sonunda da bunu başaracağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MAÇ TAHTASI AÇIK

Transfer tahtasının kapalı olmasıyla alakalı gelen soruya ise net cevap veren Aybaba, “Maç tahtası açık, biz maçlara hazırlanıyoruz öbür tahta ile ilgili ne gelişir ne gelişmez, ona göre konuşuruz ama bizim için önemli olan önümüzdeki ilk maç” değerlendirmesinde bulundu.