İzzet GÜNAY

İşletmeciliğini Murat Taşçı’nın yaptığı Kültürpark’ın en nezih mekanlarından Anadolu Teras Meydan Cafe, Küçük İbo’dan, Hakkı Bulut’a, Karadenizli sanatçılar Rüştü Karpuz’dan, Şerif Pir’e kadar birçok sanatçının canlı performansına şahit olmuş bir mekan. Organik kahvaltı, beyaz ve kırmızı et ızgara çeşitlerini müşterilerine sunan mekânda nargile keyfi ise bir başka. Anadolu Teras Meydan Cafe, 400 kişilik teras salonuyla yemekli düğün organizasyonlarına ev sahipliği yaparak hizmet üretiyor. İşletmeciliğini inşaat sektörü iç dekorasyon işlerinin yanı sıra 3 yıldan bugüne Karadenizli Murat Taşçı’nın her geçen gün yenileyerek yaptığı Anadolu Teras Meydan Cafe Kültürpark’ın yeşili arasında en nezih mekânlar arasında adından söz ettiriyor. İç dekorasyon işindeki inceliği ve görselliği bu mekânına da yansıtan Taşçı gazetemize yaptığı açıklamada, “Üç yıldan bu güne müşteri memnuniyeti için daha ne yapabiliriz diye araştırarak, müşterilerimizden gelen talepleri göz önüne alarak hareket ediyoruz” dedi.

MUHTEŞEM MANZARA EŞLİĞİNDE 

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Her tür reçelden tutunda organik ve bölgesel bal, pekmez, yöresel peynir çeşitlerinin yanı sıra zeytinyağlı ve yeşilliğin her çeşidi ile de bol çeşit ile göz dolduruyor kahvaltı masaları bu güzel müessesede. Hele ismi ve sunumu Murat Taşçı’ya ait olan ‘Bomba Hamburger’i mutlaka denemelisiniz. Taşçı’nın şu açıklamaları yaptı gazetemize: “Kendi yemeyeceğim hiçbir ürünü mekanıma bu güne kadar sokmadım. Gıda sektöründe çalışmanın verdiği özel sorumluluk gereği her ürünü çok titizlikle seçiyor ve denetliyoruz. Hijyen en önemsediğimiz nokta. Bunun yanı sıra ürünlerin günlük ve taze oluşundan tutun da muhafaza edilmesine kadar çok titiz davranıyoruz. Bursa protokolünün değerli isimleri ve birçok iş adamının tercihleri arasındayız. Çok özel müşterilere hitap ettiğimizin bilincinde olarak tüm müşterilerimizi ayırt etmeksizin hizmet vermekteyiz. Elemanlarıma da bu özenle çalışmayı ilke edindirdim.”
 

DİYETTEKİ MÜŞTERİLER UNUTULMAMIŞ

Hem göze hem damak tadına hitap eden menüsüyle diyette olan müşterilerini de unutmayıp onlara özel diyet ürünlerle de hizmette sınır tanımıyor mekân... Genç neslin çok hoşuna giden hamburger çeşitleri ile de müşterinin beğenisini kazanan bir özel lezzetle de tercih sebebi olmuş.
 

SIFIR HATAYLA ÇALIŞIYORUZ

Taçşı, “İster sünnet düğünü, ister nişan töreni, ister doğum günü partisi, isterse de evlilik olsun... Biz her etkinliği ömürde bir gibi algılayarak, sıfır hata ile yapmaya gayret ediyoruz. Fotoğraf ve kamera çekimlerimizden tutun da sahne müzik kalitesine kadar en küçük ayrıntıları bile düşündük. Özel günlere ve bizlere özel yaptığımız canlı müzikli gecelerimizde Küçük İbo, Özkan Tekin, Hasan Tekin, Aylin Koca, Mehmet İnal, Rüştü Karpuz, Hakkı Bulut, Şerif Pir, Hamiyet, Tüdanya gibi birçok sanatçıyı mekanımızda konuk ettik. Önümüzde ki günlerde de daha birçok sürpriz sanatçılarımızı canlı performanslarıyla halkımızla buluşturacağız. Ben tüm dostlarımızı mekânımızı bir görmeye, tanışmaya, menü farkımızı incelemeye ve bir çayımızı içmeye bekliyorum” dedi.