Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Bursaspor’un, başarılı forvet Ersel Aslıyüksek’i kadrosuna katmak istediği edinilen bilgiler arasında. Altaylı Gençer Cansev’in de Yeşil Beyazlı camiaya sıcak baktığı kulislerde dolanan dedikodular arasında. 

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor

Erkan ŞEN
Büyük kongrede Mesut Mestan’ı başkanlık koltuğuna oturtan Bursaspor, önceki gün de takımı Yalçın Koşukavak’a emanet etti. Dün akşam Özlüce’de çıktığı ilk idmanla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Timsah, kampın 1. etabını da Bursa’da tamamlamış olacak. Kampın ikinci etabının nerede yapılacağı hakkında ise henüz net bir bilgi verilmiş değil ancak Erzurum ve Bolu şehirlerinin tercih edileceği edindiğimiz bilgiler arasında. Çiçeği burnunda teknik adam Koşukavak ilk açıklamasında, TFF’deki tahtayı önümüzdeki hafta açtırmak için adım atılacağının bilgisini paylaşmış ve altyapıyı değerli bulduğunun mesajını vermişti. 
 

TARAFTAR BEKLENTİ İÇİNDE 
Transfer konusunda da taraftar beklenti içinde… Başkan Mestan, önceki gün gerçekleşen imza töreninde Yusuf Erdoğan, Vergini ve Badji dışında bütün oyuncuların sözleşmelerinin devam ettiğini söylemiş, birçok isimle görüşüldüğünün de bilgisini paylaşmıştı. Geçtiğimiz sezon gol sorunu yaşayan Bursaspor’un, Afyonsporlu başarılı forvet Ersel Aslıyüksek ile masaya oturacağı iddia ediliyor. Adana Demirspor formasını terleten Pote’yi Erzurumspor’a kaptıran Yeşil Beyazlılar, stoper mevkii için Altay'ın efsane ismi Gençer Cansev’le anlaşacak gibi.