Türkiye ile Almanya arasındaki siyasi gerginliği fırsat bilen Alman Bild gazetesi, bugünkü sayısında birinci sayfasının üçte ikilik bölümünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ayırdı. Bild manşetinde Bild Erdoğan’ın yüzüne söylüyor” sipariş başlığıyla yer verdiği haberde Erdoğan'a atfen, "Sen demokrat değilsin. Sen ülkeni perişan ediyorsun. Siz Almanya'da istenmiyorsun" madde başlıklarını kullandı.

Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki ithamlarının devam sayfasında da tam bir sayfa ayırdı. Devam sayfasında "Liman çocuğu, nasıl ülkenin yöneticisi oldu Recep Tayyip Erdoğan kimdir" üst başlığını kullandı. Sayfanın manşetinde ise "Boğazın küçük adamı" başlığını kullandı. Haberin devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatından kesitler verildi. Haberde Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Sarayının merdiven bölümlerinden inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi kullanıldı ve resim altı olarak "Diktatürk Recep Tayyip Erdoğan 2014 yılında yaptırdığı 1000 odalı sarayda yaşıyor" denildi.

Haberde "Almanların üçte ikilik bölümünün Türkiye'nin Avrupa Birliği ile olan ilişkilerini kesilmesini istiyor. Erdoğan herkesi aşağılıyor. Suçsuzları tutuklatıyor. Türkiye artık adil bir ülke değildir. Erdoğan'a oy vermeyen 20 milyon Türk çaresizdir. Erdoğan kendi ülkesini mahvetti. Onun krizi çizgisi bizim krizimiz olmasın" gibi yorumlara yer verildi.