Nilüfer Gençlik Merkezi’nde tiyatro eğitmenliği yapan Ziynet Gül’ün yazdığı ‘Sürpriz Doğum Günü Partisi’ isimli çocuk oyunu geçtiğimiz günlerde Nilüfer Gençlik Merkezi’nde sahnelendi. 

Sergiledikleri performansla dakikalarca alkış alan minik oyuncuların heyecanına ortak olan ailelerin salonu hınca hınç doldurması ise gözlerden kaçmadı.

Sahnelenen oyunu Sude Keskin’le birlikte yönettiğinin bilgisini paylaşan Gül, “Daha yolun başındayız… İşimizi sevgiyle ve kaliteyle yapmaya özen gösteriyoruz. Ekibimizle yeni bir oyun için daha hazırlanmaktayız” değerlendirmesinde bulundu.


TOPLUM İÇİN FAYDALI BİREYLER 
Çocukların bilinçaltı zenginliğini keyifli bir halde izleyiciye yansıttıklarını kaydeden Gül, oyunda diş sağlığına da vurgu yaptıklarını da açıklamalarına ekledi.

(Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok (Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok

“Önce sağlık ve sonra perdeler açık kalmalı” diyen Gül, “Tiyatronun güzelliklerini, sahne ve beden dilini güzel kullanmayı genç bireylere aktarmak oldukça onurlandıran bir durum. Topluma faydalı bireyler kazandırmak ve kendilerini ifade edebilen gençler yetiştirmek adına sahnenin tozunu attıran gençlerimizin bol alkışlı oyununun mutluluğunu paylaşmanın verdiği huzur ile yeni oyunlarımızın hazırlıkları için harekete geçmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.