Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yerli ve milli, %100 elektrikli hizmet araçları TRAGGER’in üretim tesislerini ziyaret etti. Sayın Aktaş ve kendisine eşlik eden heyette yer alan Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar, Fen İşleri Dairesi Başkanı Feridun Tarım, Ulaşım Dairesi Başkanı Gazali Şen, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Hakan Bebek, Raylı Sistemler Şube Müdürü Rüştü Şanlı yerli ve milli, Yeni Nesil Hizmet Araçları ile ilgili detaylı bilgi aldı.


Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan TRAGGER fabrikasında TRAGGER Kurucu Ortağı Ali Serdar Emre ve Saffet Çakmak tarafından karşılanan ve ürünler hakkında bilgi alan Sayın Alinur Aktaş ve heyet, araçları inceledi ve Pro Serisi ve Transfer Serisi T-Car ile deneme sürüşü gerçekleştirdi.Üretim tesisini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve heyet, TRAGGER’in montaj hattında da incelemelerde bulundu. Ar-Ge bölümünü de gezen ve ekiple tanışan Başkan ve heyet, elektrik motoru çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Kendilerine yapılan sunumun ardından Sayın Aktaş ve beraberindeki heyet TRAGGER ekibi ile birlikte yemek yediler.


TRAGGER Yeni Nesil Hizmet Aracı Ailesi 20 yıllık mühendislik ve tasarım deneyim ve uzmanlığı ile üretiliyor

TRAGGER markalı araçlar, insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirildi. İleri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek hazırlanan TRAGGER’in Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları ülkemizin milli teknoloji hamlesi hedefleriyle uyumlu misyona sahip yerli ve milli yüzde 100 elektrikli olarak Bursa’da Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde üretiliyor.


Otomotiv alanında 20 yılı aşkın mühendislik ve tasarım deneyim ve uzmanlığı ile üretilen, yeni nesil ürünleri ile farklı hizmet alanlarındaki ihtiyaçlara çözüm üretiyor. %100 elektrikli yeni nesil hizmet aracı ailesi TRAGGER, Profesyonel, Lojistik ve Transfer Serisi olmak üzere 3 seriden oluşuyor. 2018 yılından bu yana üretilen QD ve LC isimli Pro Serisi araçları ideal boyutları ve yüksek çalışma performanslarıyla özellikle hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, limanlarda yük taşıma, bakım hizmetleri veya belirli bir fonksiyonun yapılması gibi noktalarda segmentinin en ideal araçları.Lojistik amaçlı TT (Tow Tractor) Serisi; fabrika, depo, liman ve hava limanı gibi tesislerin içerisinde çekici görevi yapmak üzere üretildi. Transfer amaçlı T-Car ise turistik tesisler, oteller, tatil köyleri, kampüsler, şehir hastaneleri, hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, limanlarda personel ve yük taşıma özelliğine sahip.

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar