Fatih AKKUŞ

Başkan Ali Ay’ın sürekli “Hasetler” kelimesini kullanmasını yaşım gereği bir süre idrak edememiştim. Fakat daha sonrasında “Gelir getirecek mal varlığı” olduğunu anladım. Evet elimizde bizi bu sıkıntılardan kurtaracak, gelir getirecek yerler var ancak değerini bulmadan satmak istemiyor başkan. Benzinlik arazisi 20 milyonu gördü. Satışın gecikmesinde ki asıl neden 23 milyon istiyor olmamız. 23 Milyon’u görür mü bilmem ama bizi büyük sıkıntıdan kurtaracak bunu biliyorum. Onun haricinde bir benzinlik arazimiz de Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunuyor. 2 dönümlük bu arazinin de raiç bedeli 20 milyon civarında. Bu iki yer satıldığında ise büyük bir sıkıntı ortadan kalkıyor. Peki ya satılmaz sa?

BAŞKAN BUNU DERT ETTİ

Bu iki araziden birisi satılmazsa normal şartlarda ne maaş, ne futbolcu alacakları, ne de tahta açılmayacak gibi duruyor. Ancak Ali Ay bunu kendisine dert edindiği için kesinlikle bu ortamda bunu ortadan kaldıracaktır. Ya şahsi olarak cebinden, ya da bir şekilde bu tahtayı açıp en az 1 maaş ödemesi yapacaktır. Zaten işin temel kaynağında ki esas cümle “Başkan ödeyecektir” olmalı. Yöneticilerin katkısı bir yere kadar. Hatta belli başlı insanların dışında yönetim içerisinde adı geçen ancak hiç ortada olmayan insanlar var. Bu da ne yazık ki can sıkıyor. Hatta eskiden iç saha maçlarına gelenler şimdilerde ona bile gelmiyor. Gerçi gelmelerini de kimse istemiyor ancak yanlış tercih başkanı yine yalnız bırakmışa benziyor.

CHEDJOU'DA YETENEK BİTMEZ

Yeşil-beyazlı takımın sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Aurelien Chedjou, saha dışında yeteneği ile kendini konuşturdu. Passolig'in yaptığı yaraşma için çizim yapan Chedjou, timsahı kağıda döktü. Tecrübeli savunmacı sosyal medya hesabından, 'Çizimime kaç puan?' paylaşımı yaptı. Kamerunlu futbolcunun bu hareketi taraftarlar tarafından da takdir edildi.

AYBABA TRANSFER İSTİYOR

Bugün son gün ve Samet Aybaba transfer istiyor. Transfer süresi uzatılır mı? Bunu bilen yok ancak bugün 00:00’a kadar transfer yapılmazsa Samet Aybaba’da ciddi anlamda sıkıntıda kalacak. Hamle adına oyuncu bulamadığı için her maç sıkıntı yaşayan tecrübeli hoca ne yapar bilinmez ancak acilen transfer şart bu net.

 

Basketbol Şampiyonlar Ligi: Tofaş: 76 - Unicaja: 80 Basketbol Şampiyonlar Ligi: Tofaş: 76 - Unicaja: 80