Şırnak´ın Cizre ilçesinde 31 Ocak´ta hainlerle girilen çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur, tedavi gördüğü GATA´da şehit oldu. hainlere yönelik operasyonların başladığı Temmuz ayından bu yana Adana´nın 26 şehit verdiği öğrenildi.

Cizre´de bölücü vatan hainlerine karşı verilen mücadelede 31 Ocak 2016 günü ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur (27) tedavi gördüğü GATA´da şehit oldu. Şehit haberini annesi ve babası GATA´da beklerken öğrendi. Buğur´un şehit olmasının ardından annesi ve babasına 2 yıl önce aldığı Pınar Mahallesi´ndeki ev Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin komşuları da acı haberi alınca evlerine Türk bayrağı astı. Şehidin ailesine evi 2 yıl önce aldığı ve taksitlerini kendisinin ödediği, bekar olduğu öğrenildi.

Şehidin naaşı yarın Adana´ya getirilerek öğle namazından sonra ise Asri Mezarlıktaki şehitlikte toprağa verilecek. Hainlere yönelik operasyonların başladığı Temmuz ayından bu yana da şehit Buğur ile birlikte Adana´ya gelen şehit sayısının 26 olduğu öğrenildi