Osman GÜRÇAY

Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği “BUSADER’in Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda Kayapa Özel Eğim ve Uygulama Okulu Engelsiz Parkı yararına düzenlediği özel gece, çok sayıda Bursalıyı bir araya getirdi. Gecede Şef Masis Aram Gözbek, yönetiminde Boğaziçi Gençlik Korosu sahne aldı. Koronun koristleri ile solistleri gecede gösterdikleri başarılı performansları ve kostümleri eşliğindeki koreogfrafileri ile konsere katılan tüm konuklara dolu dolu müzik ziyafeti yaşattı. Konuklar son parçaya eşlik ederek Boğaziçi Gençlik Korosunu ayakta alkışladılar.

İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde çok sesli acapella icra tarzına uyarlanmış türküler ve yerli besteler söylerken, ikinci bölümde yabancı parçalara yer verdiler. Konserin sonunda Ali Rıza Binboğa’nın ‘Yarınlar bizim‘ şarkısını hep birlikte söyledik.

ÖDÜLLERİN KOROSU
Şef Masis Aram Gözbek, yönetimindeki “Boğaziçi Gençlik Korosu” 5. sezonunu tamamladığı 2019 Ağustos ayında yurtdışındaki ilk deneyiminde Kuzey Makedonya’da yapılan Ohrid Koro Festivalinde en iyi sahne performansı 1.'lik ödülü ve gençlik koroları kategorisindeki kategori şampiyonluğu ile birlikte festivalin en iyi korosu seçilerek GRAND PRIX ödülüne layık görülmüştür. Bu arada Şef Masis Aram Gözbek, Bursalı müzikseverleri her yaş ve kategoride korist olmak için davet ettiğini de not ettim.

Tabi ki bu etkinliğin mimarları vardı.


Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği “BUSADER’in Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda Kayapa Özel Eğim ve Uygulama Okulu Engelsiz Parkı yararına düzenlediği özel gece BUSADER Başkanı Zerrin Özgüle’nin açılış konuşmasıyla başladı. 
Başkan Zerrin Özgüle; "Öncelikle bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmadığınız, bu özel gecemizde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Dönemimizin en büyük kapasiteli projesini, çok keyifli ve başarılı bir şekilde tamamladık. Başta yönetim kurulu, çalışma kurulu, halkla ilişkiler komitesi, organizasyon komitesi ve tüm üyelerimize emekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

 

Seyit Onbaşı sırtındaki top mermisi ile metroya bindi, vatandaşlar duygulandı.. Seyit Onbaşı sırtındaki top mermisi ile metroya bindi, vatandaşlar duygulandı..

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR 
BUSADER Başkanı Zerrin ÖZGÜLE geceye destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Vekili Fethi Yıldız, Bürotime SDF Ofis Sedef Sinoplu, Emine Örnek Koleji kurucusu Emine Örnek, Fayava Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi OP. Dr. Fatma Akalp, Kent Vizyon Medya İletişim Pazarlama A.Ş. Satış Müdürü Oya Üsel, Uludağ Koleji Kurucusu Çetin Yıldırım, Şahinkaya Eğitim Kurumları Anaokul ve İlkokul Müdürü Zeynep Acarkal’a teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.  Konser sonunda BUSADER Başkanı Zerrin Özgüle Şef Masis Aram Gözbek, yönetiminde “Boğaziçi Gençlik Korosu” na da böylesine keyifli bir gece yaşattıkları için teşekkür ederek, geceden elde edilecek geliri Kayapa Özel Eğim ve Uygulama Okulu Engelsiz Parkı düzenlenmesinde harcanacağını söylediği gece son buldu.