Fatih AKKUŞ

Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki dostluk maziye dayanıyor.  En son 6 yıl önce resmi karşılaşmaya çıkan iki takım yıllar sonra puan için karşı karşıya gelecek. Ankaragücü taraftarı yıllar sonra Bursa’ya yani 2 evine geliyor. İki takımın da 3 puan ihtiyacı olmasına rağmen kardeşliğin kazanacağı kesin. Daha önce açıklanan bilet fiyatlarına Bursaspor taraftarı “Bize 50, Ankaragücü’ne 5 TL olsun. Onlar buraya deplasmana değil evlerine geliyorlar. İnsan kardeşini para ile ağırlar mı?” diye gündem oluşturunca 12.5 TL’lik indirim yapıldı.

ÜSTÜNLÜK TİMSAH’TA

Bursaspor deplasman ve iç saha maçlarına bakıldığında Ankaragücü’ne karşı üstün durumda. Bu durumun haftasonu da devam etmesi herkesin isteği ancak dostça bir mücadele ile olumsuz havaların dağılması tek temenni. Bütün Türkiye’ye örnek bir görüntü vererek bazı basın kuruşluşlarının yaptığı haberleri çürütmek başlıca görev olsa gerek. Ankaragücü taraftarı şimdilik ayrılan 2.400 biletin çoğunu almış durumda. Biletlerin bitmesi durumunda Ankaragücü taraftarının Bursaspor taraftarının da arasına girerek maç izlemeleri için girişimler başladı.

Heyecan dorukta

Spor Toto Süper Lig’in 8.hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak Bursaspor - Ankaragücü maçının biletleri dün saat 10:00 itibariyle satışa çıktı. Kulübün resmi sitesinden yapılan fiyatlar şöyle:

GOLDSIT 1963 TRİBÜNÜ: 250,00 TL

VIP 1.BALKON: 150,00 TL

VIP 2.BALKON: 150,00 TL

BATI ALT TRİBÜN: 125,00 TL

SPOR TOTO ALT TRİBÜN: 60,00 TL

SPOR TOTO ÜST TRİBÜN: 50,00 TL

GÜNEY KALE ARKASI (TEKSAS): 25,00 TL

TOFAŞ TRİBÜNÜ: 25,00 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ: 25,00 TL

Bu sınıf başka

Son günlerde ismi sürekli çalkantılı haberlerle anılan Bursaspor tribünlerinin güzellikleri de devam ediyor. Daha önce bir okul yaptıran ve doğuda da bir okula malzeme desteği yapan Yeşil Beyaz tribünler hız kesmiyor. İnegöl’de Metin Yüksek adlı arma sevdalısı bir eğitimcinin öğrencilerini Yeşil Beyaz sevdayla tanıştırması gündem oldu. Bir sınıf öğrencinin verdiği poz sosyal medyada geniş yer buldu. Metin Yüksek ise yaptığı açıklamada,Her yeni dönemde Bursaspor sevgisi aşılamaya devam. Benim kulübüm için belirlediğim misyonum bu… Derdim takdir görmek değil, mutluluğumu paylaşmak” dedi.

Enes Aydın isyan etti

Bursaspor tribün liderlerinden Enes Aydın, Bozüyük’te yaşanan olayların ardından Sarı Emrah lakaplı Beşiktaş tribün liderini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla rezil edince, Beşiktaş camiasına yakın siteler karalama kampanyasına başladı. “Enes Aydın Atatürk’e hakaret etti” başlıklı yalan haberlere patlayan Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Atatürk’le ile ilgili çıkan haberler tamamıyla asılsızdır. Ne yaşanırsa yaşansın memleketimizin kutsal değerlerine, bayrağımıza, devletimize, kurucu liderimize ne laf söyleriz ne de söyletiriz. Kimse kişisel meseleleri böyle konulara kalleşçe konu etmesin” dedi.