Fatih AKKUŞ

 

Bursaspor bugün saat 16:00’da sahasında ligin flaş takımlarından Antalyaspor’u konuk ediyor. Bu sezon yönetim değiştiren ve eski başkan Ali Şafak Öztürk’ü tekrardan başkanlık koltuğuna oturtan Antalya’da son haftalarda her ne kadar galibiyet gelse de olumsuz bir hava var. Timsah ise son iki maçını kazanarak hem güven tazeledi hem de ligin üst sıralarına doğru tırmanmaya başladı. Yeşil Beyazlı takım Antalyaspor karşısında alınacak 3 puanla seriyi devam ettirmenin derdinde. Timsah bu maçı da alıp taraftarını mutlu etmek istiyor.

KAZANMAK İSTEYELİM YETER

Bursaspor, Akhisar deplasmanında müthiş geri dönüşün etkisiyle sahasında B.B Erzurumspor’u da yenerek çıkışını sürdürmüştü. Şimdi ise Antalya var sırada. Yeşil Beyazlılar bu maçı da kayıpsız atlatmak istiyor. Alınacak bir galibiyet haftaya Cuma İzmir’de oynanacak Göztepe maçından da puan veya puanları getirecek. İlk yarının kayıpsız kapanması hem maddi hem de manevi açıdan rahat nefes almaya yarayacak. Kasaya girecek para futbolculara doping niyetine dağıtılacak. Eğer ki isterse Bursaspor neleri başardığını daha önce gösterdi. Bunu tekrarlamak ise çok zor değil.

İşte muhtemel 11

Bursaspor’da kart cezalısı Aytaç Kara. Sakatlıkları devam eden Sakho, Shehu gibi isimler olmayacak. Hafta içi sözleşmesini fesheden Stancu da yok. Bursaspor’da sahada ise revizyon beklenmiyor. Kalede Okan Koçuk, önünde Ertuğrul, Chedjou, Barış, Umut Meraş. Hemen önlerinde Latovlevici, Lima, Badji, Saivet ve çok büyük ihtimalle Tunay Torun… Forvette ise Timsah’ın Umut Nayir’le sahaya çıkacağı edinilen bilgiler arasında.

Özlüce’de maaş morali

Bursaspor’da geçtiğimiz günlerde bir maaş yatırılmış ve Özlüce’de az da olsa yüzler gülmüştü. Başkan ise “Önümüzdeki hafta bir maaş daha yatacak” demişti. Başkan sözünü tuttu ancak maaşın bir tanesini erken yatırdı. Futbolcu ve personele birer maaş daha yatıran yönetim, haftaya birer maaş daha yatıracak ve yeni yıla personel ile helalleşip girecek.

Düdük Aydınus’ta

BeİnsportS1’den naklen yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus. Dördüncü hakemin Emre Malok olduğu karşılaşmada Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.