Mersin'in Tarsus ilçesinde bariyere çarpan otomobilde şehit olanlardan Tunceli Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Jandarma Uzman Çavuş Sinan Arslan memleketi Bursa'da toprağa verildi. Cenaze namazı Hacı İbrahim Altan Camisi’nde öğle namazını müteakip kılındı. Arslan’ın son yolculuğuna uğurlamak için sevenleri camiyi doldurdu. 

Cenazeye Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı’nın yanı sıra şehit Sinan Arslan’ın mesai arkadaşları, sevenleri ve çok sayıda Bursalı katıldı. Vefat eden jandarmanın naaşı Türk bayrağına sarılarak taşındı. 

Gözyaşları sel oldu 
Elim kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sinan Arslan’ın cenazesinde ailesi ve sevenleri hüzne boğuldu. 11 kardeş olan Arslan’ın yakınları tabuta sarılarak uzun uzun ağladı. Sinan Arslan’ın annesi Nafiye Arslan’ı teselli etmekte mesai arkadaşlarına düştü. Annenin elini öpüp, sarılan arkadaşları acılarını paylaştı. 

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

Mersin’de yaşanan elim kaza 
Trafik kazası Adana-Mersin istikameti, Sarıveli Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Nevşehir'de eğitim amaçlı bulunan ve hafta sonu izni için Mersin'e giden seyreden 60 AS 123 plakalı otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, araçta bulunan Tunceli Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Sinan Arslan ile Siirt Pervari Komando Bölük Komutanlığında görevli Fatih Şahin şehit oldu. 

Cenazenin ardından Jandarma Uzman Çavuş Sinan Arslan’ın naaşı Hamitler Kent Mezarlığın’da toprağa verildi. (iha)