Ahmet Sarı

Ne şampiyonluk, ne kupa için değil aşkımız. Biz Bursaspor’un rengine aşığız. Çıkıp sahada bizi en iyi şekilde temsil etsinler başka bir şey istemiyoruz.

Ali Küçük

11 maç her şeyi unutun kardeşlerim. Biliyorum paralarınızı alamadığınız zamanlar oldu. Belki de alamıyorsunuz. Her şeye eyvallah deyip şu 11 maç'tan ligde kalacak sonuçları alın. Sezon sonu elbet hesabı sorulacaktır. Taraftar için, arma için, bizim için oynayın arkadaşlar.

Çağatay Yılmaz ve Bilal Güney affedildi Çağatay Yılmaz ve Bilal Güney affedildi

Metin Yüksek

Bu minik timsahların gülen gözleri hatırına, canla, başla mücadele edip alın bu maçı. Evlatlarım Ayça ve Mete bu maç onlar için.

Sefer Çal

Avrupa’da sesiniz olmak için uğraş verirken sahaya çıkan oyuncuların da bizi temsil etmesini istiyoruz. Bu maçta 3 puandan aşağısı bizi kurtarmaz.

Hüseyin Avgezer

Anne babadan sonra Bursaspor diyerek hayata başlayan, arma aşkını küçücük kalplerine sığdıran bu evlatlar için son nefesine kadar mücadele etmelisin Bursaspor’um

Ali Dursun

Bu maçta gerçekten hırs ve mücadele görmek istiyoruz. Biz başarılar için sizleri sevmedik. Kısıtlı bir kadro olsa da bu Sivas’ı eli boş yollamamız gerekiyor. Aksi takdirde gerçekten güneşli gün göremeyeceğiz.

Engincan Coşkun

Passolig kartımı kaybettim diye çok üzülmüştüm. Ancak kaptan bana formasını vererek “Bu hafta maça bununla gel kazanacağız” dedi. Sizleri çok seviyorum bu maçı alın.