Bursa’ya gelen ve Akhisar ile oynanacak maçta takımın yanında olmak isteyen Pablo Martin Batalla konakladığı otelde yaptığımız ziyarette röportaj vermek istemese de söyledikleri ne kadar Bursaspor’u önemsediğini gösterdi. Bursa dediğinizde yüzü gülen Efsane “Bursaspor her yıl özellikle son zamanlarda kötü gidişini sürdürüyor. Ancak toparlayacaktır. Uzaktan izliyorum ve üzülüyorum. Ama elimden bir şey gelmiyor” dedi. Bursa’ya tekrar döner misin sorusuna ise “Futbolcu olarak kesinlikle hayır. Ben futbol yaşantımı bitirdim. Ancak başka anlamda elimden bir şey gelirse elbette gelirim” dedi.

Timsahlar soğuk havada da devam ediyor Timsahlar soğuk havada da devam ediyor

ANTALYA’DA GENÇLER BOY GÖSTERDİ

Türkiye Futbol Federasyonunun bu yıl 3. gerçekleştirdiği Türkiye gençlik turnuvasında U14 6 puanla 2. sırada tamamlarken, U15 takımıysa 0 puanla 4. sırada turnuvayı tamamladı. Kulüpten yapılan bilgilendirme ise “Gruptaki üçüncü maçında MKE Ankaragücü ile karşılaşan U14 takımımız, 32. dakikada Yusuf Sertkaya’nın sert şutuyla 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Ankaragücü’nün etkili ataklarında kalecimiz Tunahan Çimen gole izin vermedi ve gençlerimiz sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 6’ya çıkardı”

Maç Metre:

Saha: Arslan Zeki Demirci Tesisleri

BURSASPOR: Tunahan Çimen, Onur Kaan Koç, Can Karadeniz, Yağız Tarlığ, Emrah Yelbey (Mehmet Burak Dağ), Eren Karaman, Yusuf Sertkaya, Can Şen, Arda Çakırlı (Ziyacan Temizel), Mehmet Bilgin, Yusuf Can Pürçek (Melih Sağlam)

Yedekler: Safa Canan, Berat Sakarya, Ömer Faruk Morina, Yusuf Talga, Berat Yeşilbursa, Barış Şat

Teknik Sorumlu: Taner Ertaş

MKE ANKARAGÜCÜ: Berke Göksu (Uğur Akarslan), Emre Sezer (Fatih Kudretli), Berat Arda Kara, Mert Can, Cüneyt Çalışkan, Efe Tekin, Ramazan Furkan Demir (Anıl Aygün), Emir Efe Akbulut (Anıl Can Soyalp), Arda Kumru (Burakhan Çelikkol), Umut Tarhan, Arda Özdemir

Yedekler: Sedat Peker, Muhammed Atilla, Hacı Abdullah Pilavcı

Teknik Sorumlu: Gökhan Özdere

Gol: 32’ Yusuf Sertkaya (Bursaspor)

Sarı Kart: Efe Tekin (MKE Ankaragücü)