Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi
 
Özkan YILDIRIM
Bursa’mızda faaliyet gösteren gayrimenkul ve emlak danışmanlığı firmaları arasında nitelik ve nicelik bakımından önde gelen işletmelerden Bursa Çağdaş Emlak’ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gökçer ile çalışmaları ve hizmet anlayışı başta olmak üzere birçok konuyu  masaya yatırdığımız güzel, detaylı bir röportaj gerçekleştirdik.
 
AMATÖR RUHLA ÇALIŞAN BİR EKİBİZ
Öncelikle bizleri bu güzel ofisinizde kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum Sayın Başkan. Bursa'da sizi hem sektör içinden hem de sektör dışından birçok kişi tanır ama okuyucularımız için de kısaca sizi tanıyabilir miyiz acaba?
Elbette, memnuniyetle. Bizler de sizlere gazetenizin müstesna sayfalarında bizler için yer ayırdığınız için teşekkür etmek istiyorum. Ben Sinan Gökçer 43 yıldır inşaat sektöründe çalışmalar yürütmekteyim. Bursa Tıp Fakültesi kampüsünde 5 yıl çalıştım. Daha sonra Nalbantoğlu'nda ve Heykel çevresinde dekorasyon alanında   Bursa Çağdaş Dekorasyon adı altında 12 yıl kadar çalışmalar yürüttüm, 2002 yılında Hürriyet'te,  sonrasında Mihraplı’da 2 yıl kadar, Beşevler Konak Caddesi'nde gayrimenkul alım-satım işyerleri açtım. 2010'dan bu yana Ali Paşa Mahallesindeki işyerimizin yanı sıra 2017 sonlarında Muradiye'de hemen askerlik şubesinin yanında merkezimizi açtık. Halen iki noktada toplamda 9 personelimizle  işimizi profesyonelce yapan amatör ruhla çalışan bir ekibiz.
 
GÜVENİLMEK MUTLULUK VERİCİ
•       Peki Sinan Bey bizlere Bursa Çağdaş Emlak’ın hizmet anlayışı ve gelecek hedefleri  ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Tabii ki; Bizler Bursa Çağdaş Emlak olarak bu sektörde görmeyi arzuladığımız, ihtiyaç duyulan kaliteli ve nitelikli çalışmayı karşılayabilecek, profesyonelliği ve en önemlisi güvenilirliği ilke edinmiş bir firma olarak halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Türkiye ve dünyadaki lüks gayrimenkul piyasasını yakından takip ederek bu sektördeki dinamikleri canlı tutmayı, bilgimizi ve tecrübemizi herkesim kitleye yaymayı hedefliyoruz. Gayrimenkul sektöründe dünyadaki ve Türkiye'deki güncel ve yeni emlak girişimlerini ve  bu alandaki teknolojik gelişmeleri, yatırım haberlerini önemli istatistikleri analiz ederek, müşterilerimize güvenilir ve profesyonel yönlendirmeler yaparak, en uygun yatırımı yapmaları ve kazançlı çıkmalarını sağlıyoruz.
 
LİDERLİĞİMİZİ  “TAÇLANDIRMAK”  İÇİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ
İnsanlar bilindiği üzere yarışlarda, ikincileri yani gönüllerin şampiyonlarını severler ancak işin içinde Gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak varsa doğrudan lideri seçerler. İşte bu özgüven ve profesyonellikle, liderliğimizi taçlandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya ve müşterilerimize güven aşılamaya devam ettik, ediyoruz. Tabii ki bunları yaparken asla ahlaki değerlerimizden ,saygımızdan ve disiplinden taviz vermiyoruz. Bursa Çağdaş Emlak müşterilerimizin cebine değil , yüreğine dokunur.
 
GELECEĞE İMZA  ATABİLMEK ÖNEMLİDİR
•     Sinan Bey bizlere Bursa Çağdaş Emlak’ın önceliklerinden  ve çalışma prensiplerinden bahseder misiniz?
Evet bu konuda çok önemli bir konuya parmak bastınız Özkan Bey. Bursa Çağdaş Emlak olarak önceliklerimiz arasında insanların yaşam kalitesini yükseltmek, doğru yatırımı yapmalarını sağlamak, hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve hayat standartlarına en uygun gayrimenkulü  yatırımcısına sunmaktır diyebilirim. Unutulmamalıdır ki ; en doğru yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Her ev ekonomisinde olduğu gibi, kalkınma ve kazanç profesyonel eğitimli danışmanlar sayesinde olur. Bizler de; çalışma ekibimiz olarak Milli Eğitim onaylı mesleki eğitimini tamamlamış Emlak Danışmanlığı  belgelerimizle ve çeyrek asrı aşkın sektörel tecrübemizle profesyonel olarak doğru yatırımı yapmanızı sağlıyoruz.
 
ASLA YALNIZ DEĞİLLER 
Çalışma prensiplerimiz arasında müşterilerimize en uygun emlak veya arazi sunumunuzu tamamladıktan sonra, en ideal ve kazançlı çıkacakları ödeme yöntemlerini seçiyoruz ve anlaşmaları bankalarımızdan en uygun bütçeli destekle, doğru tercih yönlendirmesi ile tapu sahibi olana kadar yanlarında olup desteklerimizi sürdürüyoruz. Halkımız unutmasın ki; Bursa Çağdaş Emlak ofislerinin kapısından girdikten sonra asla yalnız değillerdir. Bütün ekip arkadaşlarımızla koordineli çalışarak, yatırımcı dostlarımızın müşterilerimizin güler yüzle ofisimizden ayrılmalarını sağlamak en birinci vazifemiz ve görevimizdir.
 
•     Peki Sayın Başkan Sinan Bey, röportajımız esnasında bir çok kereler  profesyonel ekibimiz olarak bahsettiğiniz bize  görev tanımı bakımından  ekibinizdeki arkadaşları tanıtabilir misiniz?
Elbette;
 Ece Gökçer Karaman; Mimar, Yönetim Kurulu Üyemiz.
Metin Karaman; Elektronik yüksek mühendisi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz.
Oğuzhan Çevik; Gayrimenkul danışmanı ,satış ve pazarlama koordinatörü ve aynı zamanda  Maksem Şubemezin  sorumlusu.
Kevser Giritlioğlu; Veri yönetim uzmanı ve İdari ofis koordinatörü.
Özgün Güner; Ticari faaliyetler uzmanı ve Tapu takip saha koordinatörü.
İlker Yılmaz; Saha  araştırma ve Geliştirme sorumlusu.
Oral Endar; Dijital pazarlama ve Bilişim uzmanı.
Mustafa Çavdar; Reklam ve Ulaşım sorumlusu.
 
• Sinan Bey,  profesyonel ekibinizi de böylelikle  tanımış olduk, son olarak Bursa halkına ne gibi mesajlarınız  olacak?
Yatırımın doğru adresi olduğumuzu özellikle söylemek istiyorum. Ekip olarak az önce bahsetmiş olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte koordineli bir şekilde görev bölümünü  yapmış olmamızdan dolayı  güzel  bir gelişim süreci göstermekteyiz ve bu ivmenin ileriki  süreçte artarak devamını sağlamak için gece gündüz çalışmaktayız. Bu bağlamda  yatırımını doğru yolda  kullanmak isteyen bütün Bursalılara profesyonel ekibimiz ile hizmet verdiğimizi  tekrardan  hatırlatmak  istiyorum. Son olarak,  bütün vatandaşlarıma buradan saygılarımı, sevgilerimi iletmek istiyorum ,esenlikler diliyorum. 
 
 İLETİŞİM BİLGİLERİ
 Merkez:
Muradiye Mahallesi,2. Murat sokak    No: 29-A 
Tel:0 224 226 00 44
Gsm: 0542 206 33 00
www.bursacagdasemlak.com
Osmangazi / Bursa
 
Maksem şube:
Ali Paşa Mahallesi, inebey Caddesi   No: 8-A
Tel:0 224 225 00 44
Osmangazi/ Bursa