Ryan Babel'in 2 yıllık Galatasaray macerası geçtiğimiz günlerde sona erdi. Sarı-Kırmızılılarla sözleşmesini sonlandıran Ryan Babel, takıma veda etti.

GALATASARAY, RYAN BABEL'E DÖNMEDİ

Aldığı maaş ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ryan Babel, Galatasaray'la yeni sözleşme yapmak istiyordu. Maaşında büyük bir fedakarlık yapmaya hazır olduğunu belirten Ryan Babel, Cimbom'dan beklediği dönüşü alamadı.

RYAN BABEL TRANSFERİNE DAİR İLK AĞIZDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Ryan Babel transferine dair ilk ağızdan açıklama geldi. Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda Ryan Babel hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Oyuncu için girişimler yaptığını belirten Acun Ilıcalı, önemli detaylar verdi.

DEVRE ARASINDA İSTEMİŞ

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Ryan Babel transferi için 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray'dan izin aldığını belirten Acun Ilıcalı, Fatih Terim'in gönderilmesinin ardından transferin yattığını dile getirdi.

TFF 2. Lig: Bursaspor: 0 - Afyonspor: 3 TFF 2. Lig: Bursaspor: 0 - Afyonspor: 3

TORRENT 'SENİ OYNATACAĞIM' DEYİNCE...

Galatasaray'da Domenec Torrent'in Ryan Babel'e forma garantisi vermesi sonrası transferin gerçekleşmediğini belirten Acun Ilıcalı, "sadece Fenerbahçe'den transfer yapıyor" algısının doğru olmadığını belirtti.

TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ...

Trabzonspor'dan yerli bir ismi kadrosuna katmak istediğini de söyleyen Acun Ilıcalı, Abdullah Avcı'dan onay çıkmayınca transferi gerçekleştiremediğini dile getirdi. Ilıcalı, Beşiktaş'la da temaslar kurduğunu ve Emre Kocadağ ile zamanında çok konuştuğunu kaydetti.