Fatih AKKUŞ

İlk bizden duyduğunuz “Sakho oynayacak” cümlesi geçtiğimiz gün gerçekliğine kavuştu. İlk 11 olmasa da yedek başlayacak denilen Sakho büyük ihtimalle ilk 11’de sahaya çıkacak. Shehu ise Fenerbahçe maçında zor. Aytaç Kara ise ilk 11’de olacak.

BİLETLERE İLGİ AZ

Pazartesi akşam Saat:20:00’de oynanacak müsabakaya Bursaspor taraftarı ilgi göstermedi. Şuana kadar 4,000 civarı bilet satıldığı bu gidişle maç saati Stadyum’da 20.000 kişinin olması bekleniyor. Kareografi ve güzel futbolla taraftarına galibiyet armağan etmek isteyen Samet Aybaba ise “Bu maçta ilk iç saha maçımız. İlk defa o stadyumu dolduralım. Bu takım sizin desteğinizi hak ediyor” dedi.

KAREOGRAFİ KRİZİ

Teksas’ın Fenerbahçe maçında yapmayı düşündüğü “Doğu Türkistan” kareografisi geçtiğimiz gece yarısı “Valilikten yasaklama geldi” şeklinde duyuruldu. Fakat daha sonra duyuruyu yapan Sedat Yıldız’ın “Yanlış anlaşılma olmuş. Valilik izin verdi” diyerek müjdeyi verdi. Bursaspor-Fenerbahçe maçında Güney Kale Arkasında kartonlarla yapılacak Doğu Türkistan bayrağı şimdiden ilgi görmeye başladı.

Bursaspor'dan adaylık açıklaması Bursaspor'dan adaylık açıklaması

Legend Teksas yine yaptı yapacağını

Bursaspor taraftarına senelerce “Holigan, Terörist” yakıştırması yapan ulusal medya ne yazık ki yapılan güzelliklere kör kaldı. Daha önce doğuda bir çok okula yardım toplayan Legend Teksas üyeleri en son Bursa’da bir köy okulunu onarmıştı. Şimdi ise “Kök hücre bağışı hayat kurtarır” etkinliğine “Bu öykü yarım kalmayacak” sloganıyla katıldı. 200’e yakın kişinin katıldığı etkinlikte Bursaspor Kulübü’de yardımcı oldu. Futbolculardan Muhammet Şengezer ve Burak Kapacak’ın da katıldığı etkinlikten sonra kulübün resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı “'Kök Hücre Bağışı Hayat Kurtarır' çağrısıyla geniş kitlelere yayılan Kök Hücre ve Kan Bağışı kampanyasına  futbolcularımız Muhammed Şengezer ve Burak Kapacak da taraftarlarımıza birlikte destek verdi. Gerçekten etkinliğe Taraftar ve Üye ilişkilerinden sorumlu yönetim kurulumuz Enver Kumova ve yedek yönetim kurulu üyemiz Mustafa Ermiş katıldı”

Altın yumruk kızlar

Bursaspor’un bayan boks takımı adından söz ettirmeye devam ediyor. 14-20 Ocak tarihlerinde Samsun’da gerçekleşmekte olan Erkekler ve Bayanlar Türkiye Şampiyonasında ringe çıkan Bursaspor bayan sporcuları; Beyza Saraçoğlu 54 kg da, Gizem En 60 kg da, Ayşenur Yılmaz 64kg da, Şueda Şahin ise 81kg da rakiplerini yenerek yarı finale çıktılar. Bursa’yı ringlerde en iyi şekilde temsil eden bayan sporcularımıza başarılar diliyoruz.