'Geri Dönüştürücü' isimli tiyatro ile Gürsu Belediyesi 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü nedeniyle ilçe halkını  bir araya getirdi. Gürsu Belediyesi,  geri dönüşüm konusunda adımlarını ilçe halkı ile beraber atıyor. Gürsu Belediyesi bu kapsamda İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü organizasyonu ile yine önemli bir etkinliğe daha imzasını attı. 

ÇEVRECİ ADIMLAR
Oyunu izlemek isteyen çocuklar için ise çevreci bir adım izlenerek Oyunu izlemek isteyen çocuklar ve aileleri günler öncesinde belirlenen puan karşılığı kadar geri dönüşüm malzemesi toplayıp Gürsu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'ne getirdi.

AW861458_01 (2)

Liselilere sertifikalı E-Ticaret eğitimi Liselilere sertifikalı E-Ticaret eğitimi

HEDEF KİTLE ÇOCUKLAR

Getirdikleri geri dönüşüm malzemesi ile biletlerini ücretsiz alan çocuklar 'Geri Dönüştürücü'  isimli oyunu Başkan Mustafa Işık ile beraber izledi. Geri dönüşüm konusunda sürekli bir farkındalık projesi ürettiklerini söyleyen  Başkan Mustafa Işık, "Sıfır atık bilinci öncelikle çocuklarımızın bilmesi öğrenmesi gereken bir konu, o sebepten hedef kitlemizi projemize göre çocuklarımız olarak belirleyebiliyoruz. Bu anlamlı etkinlik de onlardan biri. Beraber izlediğimiz keyifli oyun sayesinde hepimizin bilmesi gereken birçok şeyi öğrendik, güzel vakit geçirdik. Bizler, vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.

KAYNAK:İHA

Editör: Gökçe Çalışcı